![]() |
Вища школа менеджменту, готельної і ресторанної справи, кулінарного мистецтва Institut Paul Bocuse візьме участь у Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", що відбудеться в Києві |
Institut Paul Bocuse (Франція)
Інститут Поль Бокюз (Вища школа менеджменту, готельної і ресторанної справи та кулінарного мистецтва) створений у 1990 році.
Iнститут Поль Бокюз пропонує освіту у галузях готельної та ресторанної справи і кулінарного мистецтва.
Майстерно поєднуючи традиції, сучасність, інновації та наукові досягнення інститут пропонує навчання технічним та менеджерським вмінням, що відповідають сучасним і майбутнім вимогам суспільства, готує студентів до керівних посад на міжнародному рівні.
Мультикультурна атмосфера, що панує у навчальному закладі, дає змогу студентам швидко пристосуватись до умов роботи у будь-якій країні світу одразу після закінчення навчання.
Колишні студенти мають реальні можливості для здійснення своєї кар’єри у таких різноманітних галузях: готельна справа, ресторанна справа, казино, СПА, менеджмент кейтерінгових послуг для різноманітних подій, повітряний, залізничний та морський кейтерінг.
Інститут має потужний кадровий склад маючи власних викладачів та запрошуючи науковців з інших навчальних закладів (CERAM Nice, University of Oxford, University of Delaware, Aegean University та ін.), кращих шеф-поварів Франції, доцентів та докторів наук університету Жан-Мулен Ліон, французьких та міжнародних консультантів, професіоналів з неакадемічного середовища.
Такі різноманітні підходи до викладачів уможливлюють доповнити освіту практичним досвідом і баченням, структурованим академічним підходом і вмінням орієнтуватись у багатокультурному просторі.
В інституті створено всі умови та враховано найменші деталі, щоб студенти опановували майбутній фах в умовах, максимально наближених до реального життя. Навчання гарантує глибоке розуміння готельної і ресторанної справи, кулінарного мистецтва.
Навчальні заняття проходять у старовинному замку ХІХ сторіччя, сучасній будівлі площею 4 200 кв.м. та у готелі «Королівська школа».
Основні напрями навчання:
- міжнародний менеджмент готельної і ресторанної справи;
- кулінарне мистецтво та ресторанний менеджмент;
- магістр кулінарного менеджменту та інновацій.
Інститут має власний Дослідницький центр, який працює за трьома напрямками:
- наукові дослідження: розробка тематики «Соціальні та промислові проблеми харчування»;
- освіта: освіта високої якості за допомогою наукового розвідування;
- виконання конкретних завдань на замовлення підприємств, інновації та розвиток інновацій.
Серед переваг інституту:
- академічні партнерства з багатьма навчальними закладами;
- від чотирьох до шести місяців стажування щороку;
- невеликі академічні групи: не більше ніж 25 студентів;
- підтримка та персоналізований підхід до іноземних студентів;
- власні інститутські гуртожитки розраховані на 115 місць на території навчального комплексу; динамічне студентське життя.
Докладніше про освітні програми та діяльність Інституту Поль Бокюз ви зможете дізнатися під час проведення Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", що відбудеться з 15 до 17 листопада 2012 року в Національному центрі "Український дім" (м. Київ, вул. Хрещатик 2).
Організатор виставки: Товариство "Знання" України. Детальну інформацію про проведення заходу читайте на офіційному сайті виставки.
Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном" проходить за інформаційної підтримки Освіта.ua.
Посилання за темою:
Освіта.ua
08.11.2012