Для самостійного редагування інформації зареєструйтесь на сайті.
Після цього подайте заявку на редагування.
![]() |
Телефон в Україні: (044) 200-28-44 Швейцарія, Ле Бувре, Люцерн http://www.culinaryartsswitzerland.com/ |
Culinary Arts Academy Switzerland
Навчання у кращих шеф-кухарів за акредитованими програмами
Culinary Arts Academy належить до Swiss Education Group - провідної швейцарської освітньої мережі в сфері гостинності, створеної в 1982 році. Своє становлення Академія розпочала в 1997 році з моменту відкриття Європейського центру кулінарного мистецтва в Люцерні. У 2006 програми були переглянуті і переведені на більш високий освітній рівень, що дозволило навчальному закладу перетворитися в Culinary Arts Academy, яка розмістилася в кампусах César Ritz Colleges. У 2011 вона стала частиною Swiss Education Group вже зі збагаченою назвою - Culinary Arts Academy Switzerland - завдяки чому придбала додаткові можливості.
Отримання кулінарної освіти на території Швейцарії має ряд унікальних переваг. Швейцарська кухня знаходиться під істотним впливом традицій і віянь кухонь сусідніх країн: Франції, Італії та Німеччини. До того ж, місцеві ринки пропонують виняткову можливість доступу до високоякісних інгредієнтів, які здатні задовольнити найвишуканіший запит. Плюс, якщо врахувати, що кампуси Академії розташовані у франкомовних і німецькомовних містах, які концентрують в собі різні культури з усього світу; і відзначити прекрасних швейцарських і міжнародних шеф-кухарів, які викладають в Академії, то перед абітурієнтами відкриється чудова перспектива якісного і цікавого навчання.
Вчитися таким популярним напрямками в кулінарії, як середземноморська, індійська, тайська, китайська і мексиканська кухні, а також кондитерському мистецтву і багато чому іншому студенти можуть у кращих шеф-кухарів, таких як: Роджер Мулен, Кортленд Уоррен, Ніколь Бекман, Patrice Bressoud, Патрік Дітельм, Роланд Дюваль, Урс Фрей, Урс Майхтрі і Урс Шнайтер.
Партнерство з готелем Ritz Paris додатково підкреслює якість навчання в Culinary Arts Academy. Академічне партнерство досягнуто і з Університетом Дербі (Великобританія), у співпраці з яким присуджується ступінь бакалавра (з відзнакою) в області кулінарного мистецтва. Програми бакалаврату і postgraduate офіційно визнані швейцарським кантоном Вале. До того ж, у 2010 році кулінарна програма Culinary Arts Academy була визнана Манчестерським університетом - Manchester Metropolitan University (MMU) Великобританії. А в 2012 програми вже оновленої Culinary Arts Academy Switzerland отримали визнання Всесвітньої асоціації товариств шеф-кухарів.
Кампуси розташовані в Ле Бувре і Люцерні в будівлях César Ritz Colleges - в одній з провідних світових шкіл готельного менеджменту, яка також належить до Swiss Education Group.
Ле Бувре - франкомовне невелике місто-курорт на узбережжі Женевського озера в п'яти хвилинах їзди від Франції. Ле Бувре відомий своїми мальовничими пляжами і пам'ятками під відкритим небом. Недалеко від міста розташований міжнародний аеропорт Женеви. Кампус розміщений в чудовому будинку колишнього готелю, що відноситься до часу початку 1900-х, всього в двох хвилинах від центру міста.
Люцерн - гарне німецькомовне місто в центральній Швейцарії з розвиненою індустрією туризму, всього в 45 хвилинах їзди від Цюріха. Кампус знаходиться в центрі, в будівлі колишнього готелю Union, яка була побудована ще в 1900-х і повністю відреставрована в 2012 році.
Інфраструктура представлена повністю обладнаними лекційними залами і аудиторіями; виробничими кухнями з вбудованими сучасними технологіями і столовими, в яких можна відточувати практичні навички; новим рестораном на 100 персон для реалізації творчих ідей; сучасною бібліотекою зі спеціалізованою літературою та науково-дослідними матеріалами, доступом до інноваційних онлайн ресурсів і бездротовим безкоштовним інтернетом Wi-Fi; зонами відпочинку з настільними іграми, домашнім кінотеатром і більярдним столом. У Ле Бувре ще і лаунж-баром, фітнесом, послугами пральні і відкритим паркуванням для автомобілів.
Проживання надається, як на території кампуса, так і в сусідній будівлі Bellevue. В оплату навчання входить розміщення в стандартних двомісних номерах; є можливість за додаткову оплату оселитися в стандартному одномісному номері або у двомісних/одномісних номерах класу deluxe.
Стажування проходить в кращих ресторанах, чотири- і п'ятизіркових готелях на території Швейцарії або за кордоном.
З питань навчання в Culinary Arts Academy звертайтеся за телефоном у Києві: (044) 200-28-44.
Culinary Arts Academy Switzerland пропонує навчання за такими напрямами:
- ГОТЕЛЬНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
Студентам надана можливість вибрати тривалість навчання: успішне освоєння програми перших двох курсів дає право отримання швейцарського диплома про вищу освіту та забезпечує набуття якісних знань і навичок кулінарії; освоєння програми всіх 3 курсів крім глибоких пізнань гарантує присудження ступеню бакалавра (з відзнакою) в спеціалізації «кулінарне мистецтво», визнаної університетом Дербі (Великобританія).
Перший рік навчання присвячений придбанню навичок. Включає 3 семестри (кожен по 11 тижнів навчання). Далі - оплачуване стажування в Швейцарії - 4-6 місяців. По закінченні - швейцарський сертифікат кулінарного мистецтва рівня advanced.
Другий рік присвячений оволодінню мистецтвом кулінарії. 2 семестра. Далі - оплачуване стажування 4-6 місяців в Швейцарії або за кордоном. По закінченні - швейцарський диплом про вищу кулінарну освіту.
Третій рік присвячений творчим ініціативам. Включає 2 семестри. По закінченню - присуджується ступінь бакалавра (з відзнакою) в області кулінарного мистецтва. За час третього курсу студенти вивчають кулінарну концепцію планування, проекти розвитку продовольчої сфери, стайлінг продуктів за допомогою фотографії та ЗМІ, шоколадне і цукрове мистецтво, кулінарний менеджмент, гастрономію і тенденції у продуктах харчування, філософію харчування та кулінарію інших народів, а також створюють бізнес-план підприємця. Кампус в Ле Бувре (1,2 семестри - можливо в Люцерні).
Курс призначений для випускників, що бажають набути глибоке розуміння гастрономії та кулінарії. Його програма покликана пробудити креативність в кожному зі студентів і запропонувати їм інструменти для створення нових тенденцій в індустрії. Вивчення основ класичної кулінарії, місця їжі в історії культури, дизайну меню і процесів харчування, а також світового досвіду в прийомі їжі дозволить досягти бажаного рівня конкурентоспроможності.
Рік навчання: 2 семестри по 11 тижнів занять в кампусі Ле Бувре, включаючи 500 годин на кухні. Далі - оплачуване стажування (додаткове) 4-6 місяців у Швейцарії. По закінченні - диплом Postgraduate Diploma in Culinary Arts.
Програма націлена на поглиблене і детальне пізнання гастрономії та кулінарного мистецтва, щоб, ґрунтуючись на придбаних знаннях, навичках і розкритому творчому потенціалі, продемонструвати в підсумку свої інноваційні ідеї щодо створення і розвитку власного кулінарного бізнес-плану. Вона включає, крім програми postgraduate, яка вивчається на 1 курсі, такі предмети, як: креативні стилі в приготуванні, харчування та ЗМІ, сенсорну оцінку продуктів харчування, банкет та обслуговування заходів, тенденції інноваційних продуктів харчування, а також складання бізнес-плану власного проекту.
Перший рік (2 семестри по 11 тижнів занять, включаючи 500 годин на кухні) присвячений всебічному пізнанню світу кулінарії. Далі - оплачуване стажування 4-6 місяців у Швейцарії. По закінченні - диплом Postgraduate Diploma in Culinary Arts. Другий рік (2 семестри по 11 тижнів занять, включаючи 400 годин на кухні) присвячений інноваційним кулінарним тенденціям. Далі - додаткове платне стажування 4-6 місяців в Швейцарії або за кордоном. По закінченні присвоюється ступінь Магістр міжнародного бізнесу в сфері кулінарного менеджменту. Навчання проходить на базі кампуса в Ле Бувре.
Програма передбачає вивчення мистецтва випічки і виготовлення шоколадних виробів, теплих, холодних і заморожених десертів, трюфелів та ін., а також вивчення наукового погляду на кондитерське мистецтво і промисловість.
Курс: 1 рік навчання (2 семестри по 11 тижнів в кампусі Люцерн). Платне стажування 4-6 місяців в Швейцарії або за кордоном. Сертифікат Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts.
Програма розроблена Swiss Education Group в допомогу абітурієнтам для вдосконалення ними вихідних знань англійської мови перед початком навчання в Culinary Arts Academy. Програма реалізується протягом усього року у вигляді блоків по 4 тижні - можна підключитися до будь-якого з них. Перед зарахуванням проводиться тестування згідно Oxford Online Placement Test (OOPT) для подальшої адаптації програми до індивідуальних потреб студентів. Курс складається з наступних занять: англійська для академічних цілей, структуроване письмо і граматика, стратегії та методи навчання, читання і аналіз тексту, навички спілкування, критичне мислення та аналіз, загальні знання гостинності, гостинність відвідувань. Інтенсивність занять - 20 годин на тиждень. Тривалість курсу визначається в індивідуальному порядку (від 4 до 20 тижнів). Навчання проходить на базі кампуса в Ле Бувре.
Вартість програм можна знайти на сторінці закладу.
З питань навчання в Culinary Arts Academy звертайтеся за телефоном у Києві: (044) 200-28-44.
За матеріалами: Освіта.ua
Оновлено: 04.06.2016