Для самостійного редагування інформації зареєструйтесь на сайті.
Після цього подайте заявку на редагування.

  

Надіслати запитання до навчального закладу:

Введіть ваше ім’я, e-mail та(або) телефон, щоб отримати відповідь.


  

  

  



Ваш запит буде надісланий на електронну пошту навчального закладу.
Освіта.ua не несе відповідальності за оперативність та якість відповіді на ваше запитання.


Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій (044) 529-31-51, 529-89-55, 529-73-41
м. Київ, вул. Чигоріна 57  (карта)
http://krg.org.ua

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій - це державний вищий навчальний заклад ІІ рівня акредитації, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни

Загальна інформація

За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне - особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.

Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видається Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію навчального закладу. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.

Перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:

  • Виробництво харчової продукції
  • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Ресторанне обслуговування
  • Бухгалтерський облік
  • Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок

Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за трьома формами навчання: денна, заочна та екстернатна.

Співпраця з ВНЗ вищих рівнів акредитації

По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.

За матеріалами: Освіта.ua
Оновлено: 06.10.2014