Osvita.ua Вища освіта Довідник коледжів Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ)

Для самостійного редагування інформації зареєструйтесь на сайті.
Після цього подайте заявку на редагування.

  

Надіслати запитання до навчального закладу:

Введіть ваше ім’я, e-mail та(або) телефон, щоб отримати відповідь.


  

  

  



Ваш запит буде надісланий на електронну пошту навчального закладу.
Освіта.ua не несе відповідальності за оперативність та якість відповіді на ваше запитання.


Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ) (0564) 65-48-42, 65-34-26, 493-31-92
Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Курчатова 13  (карта)
http://kdket.narod.ru

Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ)

Криворізький державний комерційно-економічний технікум - це державний сучасний вищий навчальний заклад освіти 1 рівня акредитації, який готує спеціалістів для роботи у сфері торгівлі, готельного та ресторанного бізнесу (за рахунок державного бюджету, юридичних та фізичних осіб) на денній і заочній формах навчання

Історія

Створені на початку 60-х років минулого сторіччя за рішенням уряду УРСР Криворізькі технікуми громадського харчування (1962р.) та радянської торгівлі (1963р.), в 1985 році були об’єднані в один навчальний заклад – Криворізький технікум радянської торгівлі, який у 1991 році перейменовано у комерційний технікум.

Сучасну назву – Криворізький державний комерційно-економічний технікум навчальний заклад має з грудня 2000 року.

На сьогодні на трьох відділеннях КДКЕТ навчається 861 студент.

З 16 листопада 2002 року на базі КДКЕТ розпочав роботу Криворізький навчальний центр Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

З 2006 по 2011 рік підготовлено 540 фахівців для сфери торгівлі та ресторанного господарства.

Спеціальності

Бухгалтерський облік

Випускникам присвоюється кваліфікація "молодшого фахівця з бухгалтерського обліку", що вміє виконувати розрахунково-економічні роботи в організаціях, підприємствах і установах різних областей діяльності всіх форм власності й може займати посади:

  • бухгалтер;
  • бухгалтер-ревізор;
  • інспектор;
  • інспектор з інвентаризації;
  • завідувач каси;
  • рахівник;
  • касир.

Наші студенти одержують професійні знання і практичні вміння керування наукою чисел на базі вивчення комп'ютерної техніки, організації обліку, оподатковування, економіки підприємства та економічного аналізу.

Товарознавство та комерційна діяльність

Випускникам присвоюється кваліфікація "товарознавця-комерсанта", що дає можливість працювати на підприємствах торгівлі, у сфері посередницьких послуг і у відділах збуту промислових і сільськогосподарських підприємств; можуть займати посади:

  • керівник малого підприємства;
  • керівник виробничого відділу в роздрібній, оптовій торгівлі й комерційному обслуговуванні;
  • завідувач секцією, складом, відділом;
  • інспектор по контролі якості продукції;
  • комерційний і торговельний агент;
  • товарознавець;
  • торговельний брокер;
  • експедитор;
  • посередник з купівлі-продажу товарів.

Ресторанне обслуговування

Спеціальність забезпечує навчання кваліфікованих фахівців у сфері торгівлі й ресторанного бізнесу, випускникам присвоюється кваліфікація - "організатор обслуговування", можуть займати посади:

  • директор підприємства;
  • завідувач секцією підприємств торгівлі й ресторанного бізнесу;
  • менеджер відділу збуту;
  • інспектор відділу кадрів;
  • метрдотель;
  • диспетчер по випуску готової продукції;
  • комерційний і торговельний агент;
  • торговельній брокер;
  • адміністратор залу.

Виробництво харчової продукції

Студенти пізнають найцікавіший мир кулінарії, одержують професійні навички в складних технологічних процесах, розвивають фантазію при оформленні й подачі готових блюд. Студенти вивчають і переймають досвід кращих кулінарів, беручи участь у міських виставках технічної творчості, конкурсах професійної майстерності. Випускникам присвоюється кваліфікація "технолог", і можуть займати посади:

  • завідувач виробництвом;
  • начальник цеху (бригадир);
  • технолог;
  • кухар;
  • кондитер.

Готельне обслуговування

Забезпечується підготовка кваліфікованих фахівців у сфері готельного й туристичного бізнесу. Випускникам присвоюється кваліфікація "фахівець готельного обслуговування" із правом роботи з таких посад:

  • адміністратор готелю (туристичного комплексу);
  • адміністратор готелю (туристичного комплексу) - черговий;
  • фахівець готельного обслуговування;
  • оператор автоматизованого розрахунку в готелі.

Співпраця з ВНЗ вищих рівнів акредитації

Криворізький навчальний центр Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган – Барановського (КНЦ ДонНУЕТ)

надає можливість випускникам технікумів (молодшим фахівцям) за бажанням продовжити навчання на контрактній основі (скорочений строк навчання повна вища освіта 3,5 роки: 2,5 роки за ОКР "Бакалавр" і 1 рік за ОКР "Спеціаліст", заочно) за спеціальностями:

  • Товарознавство та комерційна діяльність.
  • Технологія харчування.
  • Менеджмент організацій.
  • Облік і аудит.

За матеріалами: Освіта.ua
Оновлено: 25.11.2014

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!