Вибір редакції

Посібник містить перелік страв, рекомендованих для кваліфікаційного екзамену з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства", а також технологічні картки, послідовність прийомів приготування, вимоги до якості, правила відпуску та подачі, особливості страв, залежно від технології та послідовності роботи.

"Страви, рекомендовані до кваліфікаційного екзамену з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Оцініть публікацію
 

Автор: Федорець Олена Володимирівна
Посада: викладач.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
29.12.2019

Популярні новини
Понад третини вчителів працюють на межі виснаження Однією з головних причин незадоволення вчителів власною діяльністю є брак мотивації
МОН: місцева влада зможе платити повні надбавки вчителям Уряд ухвалив рішення про спрямування додаткових 2,2 млрд для виплат вчителям
Президента просять ветувати закон про середню освіту Профспілка наголошує, що переведення вчителів-пенсіонерів на контракт призведе до дефіциту кадрів
Під час карантину у вчителів має зберігатись зарплата У профспілці надали роз'яснення щодо оплати праці вчителів під час призупинення навчання
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!