Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Розробка заняття "Механічна кулінарна обробка риби з лускою" з виробничого навчання
Рейтинг
5
Вибір редакції

План-конспект заняття, навчальна мета якого – формувати вміння і практичні навички з механічної кулінарної обробки риби з лускою; навчитися правильно організовувати роботу в рибному цеху для механічної кулінарної обробки риби з лускою, визначати відсоток відходів, правильно експлуатувати устаткування цеху, інструменти, інвентар, посуд, підбирати інструмент, інвентар посуд

Розробка заняття "Механічна кулінарна обробка риби з лускою" з виробничого навчання

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автор: Даневич Ольга Геннадіївна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.10.2019

Популярні новини
В ідеалі маємо перейти на контрактну роботу вчителів, - міністр Ганна Новосад вважає ймовірним перехід на контрактну основу роботи вчителів
Гончарук: уряд зосередиться на підтримці молодих вчителів Уряд планує зосередитись на підтримці молодих вчителів та відновленні престижності професії
Міністр: маємо неефективну мережу закладів освіти Міністр освіти наголошує на необхідності вирішення питань неефективності мережі закладів освіти
Професія вчителя поступово починає бути творчою, - Новосад За словами міністра, учитель має можливість самостійно конструювати уроки та навчальні плани
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!