![]() |
Вибір редакції |
Методичні рекомендації до проведення заняття предметного гуртка з виробничого навчання |
Розробка заняття "Приготування національних страв із прісного тіста з начинкою"
Автор: Ковтуненко Вікторія Вікторівна
Посада: майстер виробничого навчання.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Розробка заняття "Несправності та роботи під час технічного обслуговування кривошипно-шатунного механізму"
- ▶ Розробка заняття "Харчові отруєння немікробного походження та їх профілактика" з курсу "Гігієна та санітарія виробництва"
- ▶ Розробка заняття "Натуральні волокна тваринного походження. Вовна" з матеріалознавства
- ▶ Розробка заходу "Найкращий знавець кулінарії"
Facebook
Twitter
Освіта.ua
23.02.2019