![]() |
|
План-конспект заняття, мета якого – навчитися: підбирати інструмент, інвентар, посуд; організовувати робоче місце для приготування страв; дотримуватися правил ведення технологічного процесу, правил безпеки праці, санітарії та гігієни під час приготування страв; порціонувати й оформляти готові страви; робити бракераж готової продукції; економно використовувати сировину, воду, електроенергію, час |
Розробка заняття "Приготування страв з яєць" з виробничого навчання
Автор: Гончар Ірина Михайлівна
Посада: майстер виробничого навчання.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Методична розробка "Самоосвіта викладача як форма вдосконалення професійної компетентності"
- ▶ Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"
- ▶ Розробка заняття "Устаткування для смаження їжі. Електрічні грилі" з курсу "Устаткування підприємств харчування"
- ▶ Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання
Facebook
Twitter
Освіта.ua
25.01.2019