Рейтинг
5
Вибір редакції

План-конспект заняття, дидактична мета якого – навчитися організовувати робоче місце; формувати, закріплювати і розвивати уміння та навички планування і здійснення виробничого процесу; розвивати навички застосування знань для розв’язання навчально-виробничих завдань пошукового характеру; формувати готовність до оволодіння сучасними технікою та технологією виробництва

Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автор: Сидорчук Юлія Павлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
25.01.2019

Популярні новини
25 січня скасовуються додаткові обмеження для закладів освіти Водночас в Україні буде продовжена дія вже звичних карантинних обмежень
Уряд ухвалив постанову про збільшення зарплат освітян Кабінет Міністрів затвердив нову тарифну сітку для зарплат працівників бюджетних установ
Цього року учні 9-х класів складатимуть ДПА Інформація про звільнення від проходження ДПА учнів 9-х класів є недостовірною
МОН розробило типову освітню програму для учнів 5–9 класів Документ окреслює підходи до розроблення школами освітніх програм на кожному циклі освіти
Загрузка...