![]() |
Вибір редакції |
План-конспект заняття на заявлену тему, навчальна мета якого –ознайомити з технологією приготування смажених страв з овочів, класифікацією, оформленням, подаванням |
Розробка заняття "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Автор: Швидка Світлана Василівна
Посада: викладач.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Розробка заняття "Обличкування стін плитними матеріалами на металевому каркасі" з курсу "Технологія монтажу гіпсокартонних конструкцій"
- ▶ Розробка заняття "Порядок складання звіту" з курсу "Техніка обчислень, облік і звітність"
- ▶ Розробка заняття "Технологічна послідовність обробки кишені з відрізним бочком" з курсу "Технологія виготовлення одягу"
- ▶ Розробка заняття "Вироблення навичок професійного етикету. Одяг ділової людини, манери поведінки" з виробничого навчання
Facebook
Twitter
Освіта.ua
09.01.2019