![]() |
Рейтинг
Вибір редакції
3 |
План-конспект заняття, навчальна мета якого – навчити організовувати робоче місце для виконання робіт, підготовлювати сировину до виробництва сиропу для глазурування, підбирати сировину, посуд, інвентар для виконання робіт; навчити приготування сиропу, усвідомлювати вимоги до якості, економно використовувати сировину |
Розробка заняття "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів"
Автор: Чірікова Світлана Григорівна
Посада: майстер виробничого навчання.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
Facebook
Twitter
Освіта.ua
18.11.2018