Рейтинг
3
Вибір редакції

План-конспект заняття, навчальна мета якого – навчити організовувати робоче місце для виконання робіт, підготовлювати сировину до виробництва сиропу для глазурування, підбирати сировину, посуд, інвентар для виконання робіт; навчити приготування сиропу, усвідомлювати вимоги до якості, економно використовувати сировину

Розробка заняття "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів"

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 1.5 з 5 на основі 2 оцінок.

Автор: Чірікова Світлана Григорівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
18.11.2018

Популярні новини
25 січня скасовуються додаткові обмеження для закладів освіти Водночас в Україні буде продовжена дія вже звичних карантинних обмежень
Уряд ухвалив постанову про збільшення зарплат освітян Кабінет Міністрів затвердив нову тарифну сітку для зарплат працівників бюджетних установ
Цього року учні 9-х класів складатимуть ДПА Інформація про звільнення від проходження ДПА учнів 9-х класів є недостовірною
МОН розробило типову освітню програму для учнів 5–9 класів Документ окреслює підходи до розроблення школами освітніх програм на кожному циклі освіти
Загрузка...