![]() |
Рейтинг
5 |
План-конспект заняття на заявлену тему, мета якого – практично закріпити теоретичні знання з технології приготування вареників із різними начинками; формувати вміння та навички планування і здійснення виробничого процесу; формувати готовність до оволодіння сучасними технікою та технологією виробництва |
Розробка заняття "Приготування вареників"
Автор: Кулинич Людмила Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Розробка заняття "Устаткування для смаження їжі. Фритюрниці"з курсу "Устаткування підприємств харчування"
- ▶ Розробка заняття "Приготування салатів із варених овочів. Приготування вінегрету в стилі фьюжн"
- ▶ Розробка заняття "Обробка кишені з відрізною планкою та з’єднання з пілочкою халата"
- ▶ Розробка заняття "Алкогольні напої, види, асортимент. Технології продажів" з виробничого навчання
Facebook
Twitter
Освіта.ua
14.03.2018