План-конспект заняття, навчальна мета якого – ознайомитися з будовою та принципом роботи фритюрниць; уміти застосовувати на практиці правила експлуатації та інструкцію з безпеки праці; уміти користуватися технічною документацією устаткування; навчитися вирішувати проблемні ситуації, які виникають під час експлуатації устаткування

Розробка заняття "Устаткування для смаження їжі. Фритюрниці"з курсу "Устаткування підприємств харчування"

Оцініть публікацію
 

Автор: Попович Олена Миколаївна
Посада: викладач.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
14.03.2018

Популярні новини
МОН розробило типову освітню програму для учнів 5–9 класів Документ окреслює підходи до розроблення школами освітніх програм на кожному циклі освіти
Час використання гаджетів на уроці є обмеженим Учителі мають не перевищувати визначену тривалість роботи учнів з технічними засобами
Цього року у 265 школах відбудуться інституційні аудити Під час аудитів буде вивчено освітнє середовище, систему оцінювання, педагогічну діяльність
Розпочалося підключення шкіл до електронних журналів В Україні розпочато підключення шкіл до сервісу електронних шкільних журналів та щоденників
Загрузка...