![]() |
Рейтинг
5 |
Розробка позакласного заходу з біології та хімії на заявлену тему, мета якого - розглянути переваги та недоліки різних типів харчування; розглянути традиційне харчування українців і цікаві факти про їжу; формувати поняття раціонального харчування; пропаганда здорового способу життя, сформулювати основні правила раціонального харчування |
Харчування та здоров’я. Позакласний захід для учнів профтехучилищ
Автори:
- Чупилко Ірина Миколаївна, викладач біології
- Шабан Оксана Олександрівна, викладач хімії
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
Facebook
Twitter
Освіта.ua
08.12.2012