![]() |
Рейтинг
5 |
Ця методична розробка проведення семінарського заняття вміщує досвід майстрів виробничого навчання щодо впровадження інноваційних технологій. Мета - познайомити присутніх із інноваційними технологіями в кондитерській справі: приготування мастики, використання кисломолочних продуктів тощо |
Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ
Автори:
- Порхун Л.С., майстер виробничого навчання
- Федоренко О.М., майстер виробничого навчання
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Мурування з керамічних порожнистих каменів. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
- ▶ Кладка конструкцій стін. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
- ▶ Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
- ▶ Природа наш дім. Сценарій виховного заходу для учнів профтехучилищ
Facebook
Twitter
Освіта.ua
13.10.2011