Рейтинг
32

Методична розробка комбінованого уроку на заявлену тему з використанням активних форм і методів навчання предмету „Технологія приготування їжі”. При плануванні даного уроку була обрана методика навчання малими творчими групами. Члени команди одержують одне завдання, яке вони вирішують разом, у співпраці

Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4 з 5 на основі 8 оцінок.

Автор: Курочка С.М.
Посада: викладач спецпредметів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
25 січня скасовуються додаткові обмеження для закладів освіти Водночас в Україні буде продовжена дія вже звичних карантинних обмежень
Уряд ухвалив постанову про збільшення зарплат освітян Кабінет Міністрів затвердив нову тарифну сітку для зарплат працівників бюджетних установ
Цього року учні 9-х класів складатимуть ДПА Інформація про звільнення від проходження ДПА учнів 9-х класів є недостовірною
МОН розробило типову освітню програму для учнів 5–9 класів Документ окреслює підходи до розроблення школами освітніх програм на кожному циклі освіти
Загрузка...