Рейтинг
7

Методична розробка уроку кондитерських виробів за спеціальністю кухар-кондитер на заявлену тему у формі ділової гри. Мета - удосконалення методики проведення уроків із використанням інтерактивних технологій навчання; узагальнення та систематизація тематичних знань і умінь; розвивати комунікативні здібності, пізнавальний інтерес до матеріалу

Білково-горіхове тісто та вироби з нього. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 2.3 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Каткова Тетяна Григорівна
Посада: викладач.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
20.02.2011

Популярні новини
Нова українська школа нормальна, - в.о. міністра освіти За словами в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета, реформа Нової української школи буде тривати
Ми шукали потужного міністра освіти, - Бабак Голова профільного комітету ВР зазначає, що міністром освіти має стати фахівець з середньої освіти
У ВР допустили дистанційний початок навчального року Рішення про початок нового навчального року буде ухвалюватись Комісією з ТЕБ та НС
В Україні посилять увагу до вивчення математики Випускники складатимуть обов’язкову державну підсумкову атестацію у формі ЗНО
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!