Рейтинг
18

План-конспект уроку на заявлену тему, мета якого - продовжувати формувати вміння правильно вибирати їжу, знати складові їжі, установлювати зв'язок між харчовою цінністю продуктів і фізичним розвитком, самопочуттям, учити дітей планувати свої дії щодо визначення якості їжі, виховувати прагнення берегти власне здоров’я

Розробка уроку «Складові їжі. Енергетична цінність їжі. Принципи вибору їжі. Контроль за якістю їжі. Практична робота «Вибір якісної їжі» з основ здоров’я в 4-му класі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4.5 з 5 на основі 4 оцінок.

Автор: Чиж Людмила Богданівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
26.12.2014

Популярні новини
Опубліковано рейтинг шкіл України 2020 року Сайт Освіта.ua склав рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2020 року
У МОН визначили, як оцінювати учнів 3-4-х класів НУШ Метою рекомендацій є визначення підходів та вимог до оцінювання результатів навчання
Школярам не вистачає українських підручників Школам, які раніше були російськомовними, бракує українських підручників
МОН: зарплата вчителів зростатиме впродовж 2021 року У проекті бюджету передбачено понад 102 млрд грн на заробітні плати шкільних вчителів
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!