Рейтинг
34

Розробка уроку у формі проекту, мета якого - розширити уявлення учнів про їжу, корисну та шкідливу для здоров’я; познайомити із традиційними національними стравами; учити їх правильно харчуватися, розвивати вміння працювати з додатковою літературою, готувати повідомлення

Їжа, корисна для здоров’я. Народні традиції харчування. Практична робота: вибір корисної їжі для харчування. Урок для початкової школи

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4.3 з 5 на основі 8 оцінок.

Автор: Альошкіна Лариса Борисівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
08.01.2013

Популярні новини
У школах з'явиться предмет «Підприємництво і фінансова грамотність» У МОН зазначають, що фінансова грамотність є однією з ключових компетентностей
Школи зможуть розробляти свої навчальні плани Школи зможуть розробляти свою освітню програму для 5-9 класів на основі типової програми
Школи закриватимуть лише при «червоному» рівні небезпеки У Міністерстві освіти повідомили про нові обмеження у умовах дії адаптивного карантину
МОН визначило допустиму кількість уроків для учнів 5-9 класів Питання навчального навантаження регулюються Санітарним регламентом та Держстандартом
Загрузка...