План-конспект заняття, освітня мета якого – вивчити технологію приготування розсипчастих, в'язких і рідких каш, якісні показники, правила подачі та вихід порцій; навчити робити перерахунок сировини на задану кількість порцій; формувати вміння дотримуватися правил ведення технологічного процесу; економно використовувати електроенергію, воду, сировину

Розробка заняття "Приготування традиційних страв із круп" з курсу "Технологія приготування їжі"

Оцініть публікацію
 

Автор: Зіньковська Катерина Сергіївна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.11.2019

Популярні новини
COVID-19 не є професійним захворюванням вчителів, - МОН Захворювання, отримане під час виконання вчителями професійних обов'язків, не є професійним
Владі пропонують застосувати коефіцієнт 1,5 для зарплат освітян Профспілка пропонує застосувати додатковий коефіцієнт 1,5 для підвищення зарплат освітян
МОН планує починати шкільну освіту дітей з 5 років Відомство готове розробити програми для дітей у разі підтримки ідеї шкільного навчання з 5 років
Шмигалю пропонують зустрітися з освітянами За словами освітнього омбудсмена, українська освіта зараз кинута напризволяще
Загрузка...