План-конспект заняття, освітня мета якого – вивчити технологію приготування розсипчастих, в'язких і рідких каш, якісні показники, правила подачі та вихід порцій; навчити робити перерахунок сировини на задану кількість порцій; формувати вміння дотримуватися правил ведення технологічного процесу; економно використовувати електроенергію, воду, сировину

Розробка заняття "Приготування традиційних страв із круп" з курсу "Технологія приготування їжі"

Оцініть публікацію
 

Автор: Зіньковська Катерина Сергіївна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.11.2019

Популярні новини
Школи мають забезпечити засвоєння учнями предметів, - МОН Учителям необхідно вжити заходів щодо засвоєння учнями змісту кожного предмета
Стало відомо, які канали покажуть «Школу онлайн» Проект забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх школярів з 5-го по 11-й клас
Проект «Всеукраїнська школа онлайн» стартує 6 квітня У межах проекту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України
МОН рекомендує перенести атестацію вчителів Міносвіти рекомендує атестаційним комісіям усіх рівнів перенести свої засідання
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!