План-конспект заняття, освітня мета якого – вивчити технологію приготування розсипчастих, в'язких і рідких каш, якісні показники, правила подачі та вихід порцій; навчити робити перерахунок сировини на задану кількість порцій; формувати вміння дотримуватися правил ведення технологічного процесу; економно використовувати електроенергію, воду, сировину

Розробка заняття "Приготування традиційних страв із круп" з курсу "Технологія приготування їжі"

Оцініть публікацію
 

Автор: Зіньковська Катерина Сергіївна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.11.2019

Популярні новини
МОН не буде забезпечувати школи масками і антисептиками Забезпечення закладів освіти засобами індивідуального захисту покладено на засновників шкіл
Рекомендації МОЗ: учні і студенти зможуть навчатись без масок Затверджені рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти
Половина українців незадоволена дистанційним навчанням дітей Близько половини українців негативно ставляться до запровадження дистанційної освіти
В УЦОЯО дорікнули репетиторам, які складають ЗНО Виконання педагогічним працівником тесту ЗНО – нічого не може сказати про його фаховість
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!