![]() |
|
Дослідження присвячене походженню, розмаїтості та приготуванню сирів |
Методична розробка "Історія створення сиру. Приготування "Фондю"
Автор: Дічева Олена Миколаївна
Посада: майстер виробничого навчання.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Розробка заняття "Технології виробництва високовуглецевого Fe-Mn. Цехи з виробництва сплавів марганцю"
- ▶ Розробка заняття "Маркетингові дослідження як фактор зростання продуктивності праці та якості прийняття управлінських рішень" з курсу "Маркетинг і зовнішньо-економічні відносини"
- ▶ Розробка заняття "Аналіз типових динамічних ланок та їх використання для побудови математичних моделей засобів і систем автоматизації"
- ▶ Розробка заняття "Етапи складання та конфігурування ПК" з курсу "Архітектура комп’ютера"
Facebook
Twitter
Освіта.ua
10.11.2018