![]() |
Рейтинг
3 |
План-конспект заняття на заявлену тему, мета якого – навчити правил сервірування столу; відпрацювати навички поводження з предметами сервірування, навички виконання сервірування столу та техніку роботи з тацею; навчити підходів до розв'язання проблемних ситуацій, які можуть виникнути під час практичної діяльності |
Розробка заняття "Сервірування столу" з курсу "Організація виробництва та обслуговування"
Автор: Паленкова Лариса Леонідівна
Посада: викладач.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
Facebook
Twitter
Освіта.ua
18.10.2018