![]() |
Вибір редакції |
План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання |
Розробка заняття "Технологія твердого сиру" з курсу "Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії"
Автор: Гирич Людмила Владиславівна
Посада: викладач циклу спеціальних дисциплін.
Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»
Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.
Посилання за темою:
- ▶ Розробка заняття "Створення простих зображень. Креслення деталі "Підшипник" з практичних занять на ПК
- ▶ Розробка заняття "Антична філософія: особливості розвитку, морально-етична спрямованість" з основ філософських знань
- ▶ Розробка заняття "Методи розведення сільськогосподарських тварин" з курсу "Розведення сільськогосподарських тварин"
- ▶ Розробка заняття "Шахтарі добувають вугілля" з англійської мови за професійним спрямуванням
Facebook
Twitter
Освіта.ua
09.04.2018