Рейтинг
10
Вибір редакції

Мета заняття - ознайомлення студентів з національними особливостями приготування їжі європейських країн; узагальнення і систематизування знань з теми для подальшого використання на практиці; розвиток логічного мислення, уміння аналізувати, робити висновки щодо виконаної роботи, формування наукового світогляду; активізування пізнавальної діяльності, творчої активності; прищеплення відповідальності, дисциплінованості, самостійності мислення, зацікавленості до навчання, любові до професії

Методична розробка «Національні особливості європейської кухні» з дисципліни «Кухня народів світу»

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.3 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Богатирьова Юлія Леонідівна
Посада: викладач спецдисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.04.2016

Популярні новини
Опубліковано проект умов проведення ДПА у 2021 році МОН визначено перелік предметів, з яких цього навчального року складатимуть шкільні іспити учні 4-х, 9-х та 11-х класів
Поліція буде обліковувати підлітків-булерів, - омбудсмен Одним із завдань ювенальної превенції є попередження негативних явищ у дитячому середовищі
Опубліковано рейтинг шкіл України 2020 року Сайт Освіта.ua склав рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2020 року
У МОН визначили, як оцінювати учнів 3-4-х класів НУШ Метою рекомендацій є визначення підходів та вимог до оцінювання результатів навчання
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!