Osvita.ua Вища освіта Довідник коледжів Одеський технічний коледж ОНАХТ

Для самостійного редагування інформації зареєструйтесь на сайті.
Після цього подайте заявку на редагування.

  

Надіслати запитання до навчального закладу:

Введіть ваше ім’я, e-mail та(або) телефон, щоб отримати відповідь.


  

  

  



Ваш запит буде надісланий на електронну пошту навчального закладу.
Освіта.ua не несе відповідальності за оперативність та якість відповіді на ваше запитання.


Одеський технічний коледж ОНАХТ (048) 730-49-00
м.Одеса, вул. Балківська 54  (карта)
http://www.otk.od.ua

Одеський технічний коледж ОНАХТ

Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій – це один з найбільших навчальних закладів України, який вже відзначив своє 80-річчя

Загальна інформація

На даний момент в коледжі функціонують такі відділення:

  • технолого-економічне відділення;
  • відділення легкої промисловості;
  • електроно-холодильне відділення.

Технолого-економічне відділення

Готує молодших спеціалістів хлібопекарського, кондитерського і макаронного виробництва, та виробництва харчових концентратів, призначених для роботи у виробничих підрозділах переробних підприємств, госпрозрахункових, підрядних і орендних колективах на посадах керівника чи виконавця технологічних операцій процесу виробництва хлібобулочних, сухарних, бубличних, макаронних і кондитерських виробів.

Молодший спеціаліст з технологічного профілю готується для роботи на таких посадах: майстер виробничої діяльності, технік-технолог, технік-лаборант, начальник цеху, начальник зміни, інженер-технолог, контрольний майстер, інженер х якості, а також на робочих місцях: майстер-пекар, контролер готових виробів, майстер-кондитер.

Призначення молодшого спеціаліста з економіки визначається тим, що це фахівець з високим рівнем фахової освіти, підготовлений для планово-економічної, організаційно-управлінської, фінансової діяльності в галузі економіки на виробництві, у сфері послуг, в управлінні відповідно до фахового спрямування.

Відділення легкої промисловості

Готує молодших спеціалістів, призначених для роботи на виробничих підприємствах легкої промисловості на первинних посадах технолога цеху, майстра цеху, контролера ВТК, а також інженерних посадах спеціалістів з вищою освітою, відповідно до типових, галузевих та інших номенклатурних посад.

Молодший спеціаліст з товарознавства та комерційної діяльності, призначений для роботи на підприємствах торгівлі, у сфері посередницьких послуг та в підрозділах збуту промислових та сільськогосподарських підприємств.

Повинен бути підготовлений для роботи в Державному митному комітеті України, в митницях України з метою створення умов для формування ринкової економіки та зростання активності зовнішньоекономічної діяльності.

Електронно-холодильне відділення

Готує молодших спеціалістів холодильно-компресорних машин і установок, підготовлених для підприємницької, організаційно-управлінської, проектно-конструкторської діяльності в галузі створення та експлуатації холодильних машин і установок.

Молодший спеціаліст призначений для роботи на промислових підприємствах, які використовують холод, які мають холодильно-компресорні машини і установки, системи кондиціювання повітря.

Молодший спеціаліст по обслуговуванню комп’ютерних та інтелектуальних систем і мереж готується для роботи по експлуатації, налагодженню, розробці комп’ютерних систем, обслуговуванню, створенню програмного забезпечення, створенню користувальних програм та їх впровадження.

Молодший спеціаліст призначається для роботи на державних підприємствах, в НДІ, науково-дослідних лабораторіях, на кафедрах вузів, в обчислювальних центрах, фірмах, банках, комерційних організаціях з різними формами власності на посаді молодшого спеціаліста з комп’ютерної інженерії.

Виховна робота в коледжі

Виховна робота в коледжі є складовою частиною навчально-виховного процесу.

На сьогодні у структурі коледжу функціонує студентський клуб, при клубі працюють: хор української пісні; танцювальний колектив; команда КВК; міні театр "ДЮК"; спортивний клуб.

В коледжі проводяться цікаві вечори, концерти, творчі зустрічі, спортивні змагання, учасниками яких є обов’язково присутні студенти. Колективи художньої самодіяльності та спорту приймають участь у змаганнях та концертах, де займають призові місця.

Матеріально-технічна база

Ресурси коледжу: має власний гуртожиток на 712 місць, що розташований поблизу основних корпусів. На першому поверсі працює кав’ярня, їдальня.

Бібліотека є допоміжним інформаційним, культурно-виробничим, структурним підрозділом коледжу і знаходиться в безпосередньому підпорядкуванні директора коледжу. Фонд бібліотеки 92 тис. книг.

Навчально-обчислювальний центр забезпечує вивчення та придбання навиків користування ЕОМ, координацію питань комп’ютеризації навчального процесу, роботи структурних підрозділів коледжу.

Для проведення учбових практик в коледжі є слюсарна, електрорадіомонтажа, електрорадіовимірювальна, та швейна майстерні.

В 2004 році за наказом Міністра освіти і науки України коледж знаходиться в структурі Одеської національної академії харчових технологій, як відокремлений структурний підрозділ.

За матеріалами: Освіта.ua
Оновлено: 06.10.2014

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!