Osvita.ua Вища освіта Довідник коледжів Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ)

Для самостійного редагування інформації зареєструйтесь на сайті.
Після цього подайте заявку на редагування.

  

Надіслати запитання до навчального закладу:

Введіть ваше ім’я, e-mail та(або) телефон, щоб отримати відповідь.


  

  

  



Ваш запит буде надісланий на електронну пошту навчального закладу.
Освіта.ua не несе відповідальності за оперативність та якість відповіді на ваше запитання.


Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ) (0564) 65-48-42, 65-34-26, 493-31-92
Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Курчатова 13  (карта)
http://kdket.narod.ru

Криворізький державний комерційно-економічний технікум (КДКЕТ)

Криворізький державний комерційно-економічний технікум - це державний сучасний вищий навчальний заклад освіти 1 рівня акредитації, який готує спеціалістів для роботи у сфері торгівлі, готельного та ресторанного бізнесу (за рахунок державного бюджету, юридичних та фізичних осіб) на денній і заочній формах навчання

Історія

Створені на початку 60-х років минулого сторіччя за рішенням уряду УРСР Криворізькі технікуми громадського харчування (1962р.) та радянської торгівлі (1963р.), в 1985 році були об’єднані в один навчальний заклад – Криворізький технікум радянської торгівлі, який у 1991 році перейменовано у комерційний технікум.

Сучасну назву – Криворізький державний комерційно-економічний технікум навчальний заклад має з грудня 2000 року.

На сьогодні на трьох відділеннях КДКЕТ навчається 861 студент.

З 16 листопада 2002 року на базі КДКЕТ розпочав роботу Криворізький навчальний центр Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

З 2006 по 2011 рік підготовлено 540 фахівців для сфери торгівлі та ресторанного господарства.

Спеціальності

Бухгалтерський облік

Випускникам присвоюється кваліфікація "молодшого фахівця з бухгалтерського обліку", що вміє виконувати розрахунково-економічні роботи в організаціях, підприємствах і установах різних областей діяльності всіх форм власності й може займати посади:

  • бухгалтер;
  • бухгалтер-ревізор;
  • інспектор;
  • інспектор з інвентаризації;
  • завідувач каси;
  • рахівник;
  • касир.

Наші студенти одержують професійні знання і практичні вміння керування наукою чисел на базі вивчення комп'ютерної техніки, організації обліку, оподатковування, економіки підприємства та економічного аналізу.

Товарознавство та комерційна діяльність

Випускникам присвоюється кваліфікація "товарознавця-комерсанта", що дає можливість працювати на підприємствах торгівлі, у сфері посередницьких послуг і у відділах збуту промислових і сільськогосподарських підприємств; можуть займати посади:

  • керівник малого підприємства;
  • керівник виробничого відділу в роздрібній, оптовій торгівлі й комерційному обслуговуванні;
  • завідувач секцією, складом, відділом;
  • інспектор по контролі якості продукції;
  • комерційний і торговельний агент;
  • товарознавець;
  • торговельний брокер;
  • експедитор;
  • посередник з купівлі-продажу товарів.

Ресторанне обслуговування

Спеціальність забезпечує навчання кваліфікованих фахівців у сфері торгівлі й ресторанного бізнесу, випускникам присвоюється кваліфікація - "організатор обслуговування", можуть займати посади:

  • директор підприємства;
  • завідувач секцією підприємств торгівлі й ресторанного бізнесу;
  • менеджер відділу збуту;
  • інспектор відділу кадрів;
  • метрдотель;
  • диспетчер по випуску готової продукції;
  • комерційний і торговельний агент;
  • торговельній брокер;
  • адміністратор залу.

Виробництво харчової продукції

Студенти пізнають найцікавіший мир кулінарії, одержують професійні навички в складних технологічних процесах, розвивають фантазію при оформленні й подачі готових блюд. Студенти вивчають і переймають досвід кращих кулінарів, беручи участь у міських виставках технічної творчості, конкурсах професійної майстерності. Випускникам присвоюється кваліфікація "технолог", і можуть займати посади:

  • завідувач виробництвом;
  • начальник цеху (бригадир);
  • технолог;
  • кухар;
  • кондитер.

Готельне обслуговування

Забезпечується підготовка кваліфікованих фахівців у сфері готельного й туристичного бізнесу. Випускникам присвоюється кваліфікація "фахівець готельного обслуговування" із правом роботи з таких посад:

  • адміністратор готелю (туристичного комплексу);
  • адміністратор готелю (туристичного комплексу) - черговий;
  • фахівець готельного обслуговування;
  • оператор автоматизованого розрахунку в готелі.

Співпраця з ВНЗ вищих рівнів акредитації

Криворізький навчальний центр Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган – Барановського (КНЦ ДонНУЕТ)

надає можливість випускникам технікумів (молодшим фахівцям) за бажанням продовжити навчання на контрактній основі (скорочений строк навчання повна вища освіта 3,5 роки: 2,5 роки за ОКР "Бакалавр" і 1 рік за ОКР "Спеціаліст", заочно) за спеціальностями:

  • Товарознавство та комерційна діяльність.
  • Технологія харчування.
  • Менеджмент організацій.
  • Облік і аудит.

За матеріалами: Освіта.ua
Оновлено: 25.11.2014

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!