Рейтинг
10
Вибір редакції

План-конспект уроку на заявлену тему з мультимедійною підтримкою (медіапрезентація додається), мета якого – познайомити зі стравами української кухні, традиціями, пов'язаними із готуванням страв; із правилами сервірування столу до сніданку; навчити складати серветки для святкового оформлення столу; виховувати повагу до праці, звичаїв і обрядів нашого народу, примножувати його традиції

Розробка уроку "Загальні відомості про українську національну кухню" з трудового навчання у 8-му класі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 2.5 з 5 на основі 4 оцінок.

Автор: Гузь Ірина Володимирівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.02.2017

Популярні новини
У 50 містах і районах школи будуть закриті до 8 листопада З 26 жовтня в Україні діятиме новий розподіл регіонів за рівнями епідемічної небезпеки
Учні 5-11 класів перейдуть на змішане або дистанційне навчання У Міносвіти повідомили, як відбуватиметься навчання школярів після завершення канікул
67% українців негативно ставляться до дистанційного навчання Абсолютна більшість українців вважає, що дистанційне навчання знижує рівень знань дітей
Інтеграція шкільних предметів не порушить прав вчителів, - МОН Вибір предметів та інтеграція курсів не призведе до втрати навантаження або звільнень
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!