Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Розробка уроку "Загальні відомості про українську національну кухню" з трудового навчання у 8-му класі
Рейтинг
10
Вибір редакції

План-конспект уроку на заявлену тему з мультимедійною підтримкою (медіапрезентація додається), мета якого – познайомити зі стравами української кухні, традиціями, пов'язаними із готуванням страв; із правилами сервірування столу до сніданку; навчити складати серветки для святкового оформлення столу; виховувати повагу до праці, звичаїв і обрядів нашого народу, примножувати його традиції

Розробка уроку "Загальні відомості про українську національну кухню" з трудового навчання у 8-му класі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 2.5 з 5 на основі 4 оцінок.

Автор: Гузь Ірина Володимирівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.02.2017

Популярні новини
Профспілка: «Голос» пропонує запровадити обов’язкову сертифікацію вчителів Окрім переходу на нову систему оплати праці, депутати пропонують обов’язкову сертифікацію вчителів
В українських школах заснували інститут супервізії Учителі, які залучені до НУШ, отримуватимуть професійну підтримку від спеціальних консультантів
Профспілка заявляє про можливе закриття малих шкіл Профспілка виступає проти скасування державного субсидіювання малокомплектних шкіл
Затверджено стандарт шкільної освіти наукового спрямування Стандарт визначає зміст освіти наукового спрямування, що здобувається учнями у школі
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!