Рейтинг
20

Мета розробки - ознайомити із загальними відомостями про українську кухню, обрядовість у національній кухні, про технологію приготування страв із круп, борошна й молочних продуктів; ознайомити з історією походження кави, технологічним процесом її виготовлення, корисними властивостями; розвивати самостійність, увагу, творчі здібності і смак, свідоме дотримання правил безпеки праці; виховувати цікавість до народних традицій, шанобливе ставлення до людей праці, культуру праці, акуратність, охайність у роботі

Методична розробка «Віртуальна лабораторія» з трудового навчання в 5-7-х класах

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4 з 5 на основі 5 оцінок.

Автори:

  • Гаврилюк Інга Іванівна, учитель трудового навчання
  • Шелекета Любов Володимирівна, учитель трудового навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
29.01.2016

Популярні новини
Співпраця як ключ до учнівської успішності: що говорять дані PISA Співпраця дає шанс кожному учневі розвинути цілий спектр важливих навичок і бути успішним у навчанні й житті
У МОН розробили новий порядок проведення аудиту шкіл МОН має намір внести зміни до Порядку проведення аудиту закладів середньої освіти
МОН прагне розвивати громадянську освіту, - Шкарлет Міносвіти має на меті популяризувати середовищну модель громадянської освіти
У 50 містах і районах школи будуть закриті до 8 листопада З 26 жовтня в Україні діятиме новий розподіл регіонів за рівнями епідемічної небезпеки
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!