Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Рейтинг
38

Зміст модуля на заявлену тему для учнів 7-9-х класів (медіапрезентація додається) передбачає ознайомлення учнів із різними способами заготівлі та зберігання продуктів харчування, з процесами, які відбуваються в продуктах під час консервування, причинами псування плодів і овочів тощо

Технологія заготівлі та зберігання продуктів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 12 оцінок.

Автор: Саніна Тамара Валентинівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
10.01.2014

Популярні новини
МОН пропонує об'єднувати предмети у старшій школі За визначенням авторів реформи, інтеграція надасть можливості сформувати цілісну картину світу
Розенко: не можна допустити переходу на півставки В уряді мають намір не допустити скорочень працівників або переведення їх на півставки
МОН проведе моніторинг якості початкової освіти В Україні вивчать стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи
Директори шкіл не подаватимуть е-декларації Законом скасовано необхідність подання декларацій окремим працівникам освіти

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!