Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Рейтинг
38

Зміст модуля на заявлену тему для учнів 7-9-х класів (медіапрезентація додається) передбачає ознайомлення учнів із різними способами заготівлі та зберігання продуктів харчування, з процесами, які відбуваються в продуктах під час консервування, причинами псування плодів і овочів тощо

Технологія заготівлі та зберігання продуктів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 12 оцінок.

Автор: Саніна Тамара Валентинівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
10.01.2014

Популярні новини
В Україні стартує «Нобелівська премія» для вчителів Розпочинається прийом заявок на український етап премії Global Teacher Prize Ukraine
МОН і Мінрегіон оновлять 200 українських шкіл В Україні розпочали розробку проекту створення нового освітнього простору в школах
Учителів можуть звільняти за аморальні вчинки, - ВСУ Верховний суд надав роз'яснення щодо звільнення педагогів, які себе скомпрометували
Нова українська школа: 9 змін, які пропонує Міносвіти Це буде «школа компетентностей», яка співпрацюватиме з батьками і враховуватиме індивідуальність

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!