Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Рейтинг
43

Зміст модуля на заявлену тему для учнів 7-9-х класів (медіапрезентація додається) передбачає ознайомлення учнів із різними способами заготівлі та зберігання продуктів харчування, з процесами, які відбуваються в продуктах під час консервування, причинами псування плодів і овочів тощо

Технологія заготівлі та зберігання продуктів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.3 з 5 на основі 13 оцінок.

Автор: Саніна Тамара Валентинівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
10.01.2014

Популярні новини
Уряд затвердив план впровадження шкільної реформи Документ визначає заходи до 2020 року, що необхідні для старту Нової української школи
Учні коледжів і училищ складатимуть ДПА у формі ЗНО Учні, які отримують повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО
Школи мають надати дані про випускні класи Навчальні заклади мають внести дані про випускні класи старшої школи до бази даних УЦОЯО
МОН: не всі учителі миттєво сприймуть зміни При впровадженні реформи МОН планує зосередитись на підтримці агентів змін

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!