Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Рейтинг
38

Зміст модуля на заявлену тему для учнів 7-9-х класів (медіапрезентація додається) передбачає ознайомлення учнів із різними способами заготівлі та зберігання продуктів харчування, з процесами, які відбуваються в продуктах під час консервування, причинами псування плодів і овочів тощо

Технологія заготівлі та зберігання продуктів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 12 оцінок.

Автор: Саніна Тамара Валентинівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
10.01.2014

Популярні новини
Свобода школи: МОН знає, як школам писати документи Відомство звертає увагу, що документи мають виготовлятись за допомогою комп'ютерної техніки
Вчитель Нової школи матиме свободу творчості, - Гриневич За словами міністра, педагогіка партнерства має бути однією з основ нової школи
Розпочалась друга сесія обговорення програм 5-9 класів Учителів запрошують долучитись до обговорення та удосконалення програм базової школи
МОН надало грифи підручникам для 9-го класу Грифи надані за результатами першого етапу конкурсу підручників для учнів 9-х класів

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!