Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Трудове навчання Технологія заготівлі та зберігання продуктів
Рейтинг
43

Зміст модуля на заявлену тему для учнів 7-9-х класів (медіапрезентація додається) передбачає ознайомлення учнів із різними способами заготівлі та зберігання продуктів харчування, з процесами, які відбуваються в продуктах під час консервування, причинами псування плодів і овочів тощо

Технологія заготівлі та зберігання продуктів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.3 з 5 на основі 13 оцінок.

Автор: Саніна Тамара Валентинівна
Посада: учитель трудового навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
10.01.2014

Популярні новини
Наші педагогічні виші не готові змінюватись, - Гриневич За словами міністра, вищі навчальні заклади часто залишаються закритими до нового
МОН затвердило нове положення про ДПА молодших спеціалістів Державна підсумкова атестація відтепер буде проводитись письмово або у формі ЗНО
В ПАРЄ відбудуться дебати щодо закону України «Про освіту» Парламентська асамблея РЄ проведе термінові дебати щодо 7 статті закону України «Про освіту»
Розпочато реєстрацію учасників конкурсу «Учитель року» Учасниками змагань можуть стати вчителі шкіл, які мають п'ятирічний стаж роботи

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!