Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"
Вибір редакції

Збірник містить інформацію про історію їжі Слобожанщини, інформацію про історію їжі Шосткинського регіону, старовинні рецепти вареників, млинців, голубців, борщів та цикли оновлених рецептів

Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"

Оцініть публікацію
 

Автори:

  • Швидка Світлана Василівна, Кузьменко Ніна Миколаївна, викладачі профдисциплін та англійської мови за професійним спрямуванням
  • Дмитроченко Ірина Петрівна, Зевако Тетяна Михайлівна, Капирсака Ольга Сергіївна, Мартиненко Віра Іванівна, Сєдова Тетяна Петрівна, майстри виробничого навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
03.02.2019

Популярні новини
Опублікований рейтинг шкіл України 2019 року Освіта.ua складено рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2019 року
Серпневі онлайн конференції для учителів-предметників Учителі мають можливість взяти участь в конференціях, присвячених навчальному року
Український інститут розвитку освіти замінить старий ІМЗО Новостворений інститут має стати новою агенцією для реалізації шкільної освітньої реформи
Випускники шкіл не володіють мовною вправністю, - експерти Тест ЗНО з української мови демонструє низький рівень мовної вправності випускників
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!