Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"
Вибір редакції

Збірник містить інформацію про історію їжі Слобожанщини, інформацію про історію їжі Шосткинського регіону, старовинні рецепти вареників, млинців, голубців, борщів та цикли оновлених рецептів

Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"

Оцініть публікацію
 

Автори:

  • Швидка Світлана Василівна, Кузьменко Ніна Миколаївна, викладачі профдисциплін та англійської мови за професійним спрямуванням
  • Дмитроченко Ірина Петрівна, Зевако Тетяна Михайлівна, Капирсака Ольга Сергіївна, Мартиненко Віра Іванівна, Сєдова Тетяна Петрівна, майстри виробничого навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
03.02.2019

Популярні новини
Принцип «гроші ходять за школярем» впроваджуватись не буде Заява Гончарука про впровадження принципу «гроші ходять за школярем» стала наслідком непорозуміння
Новосад: українські школяри менше вивчають математику Кількість годин на вивчення математики в українських школах є меншою ніж у країнах OECD
Міністр: результати PISA мають стати сигналом Міністр освіти переконана, що результати стануть сигналом для вчителів, батьків та суспільства
Міністр подякувала учителям, які взяли участь у сертифікації У 2019 році у пілотній сертифікації взяли участь 857 учителів початкової школи
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!