Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання
Вибір редакції

План-конспект заняття, дидактична мета якого – навчитися організовувати робоче місце; формувати, закріплювати і розвивати уміння та навички планування і здійснення виробничого процесу; розвивати навички застосування знань для розв’язання навчально-виробничих завдань пошукового характеру; формувати готовність до оволодіння сучасними технікою та технологією виробництва

Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання

Оцініть публікацію
 

Автор: Сидорчук Юлія Павлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
25.01.2019

Популярні новини
Опублікований рейтинг шкіл України 2019 року Освіта.ua складено рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2019 року
Серпневі онлайн конференції для учителів-предметників Учителі мають можливість взяти участь в конференціях, присвячених навчальному року
Український інститут розвитку освіти замінить старий ІМЗО Новостворений інститут має стати новою агенцією для реалізації шкільної освітньої реформи
Випускники шкіл не володіють мовною вправністю, - експерти Тест ЗНО з української мови демонструє низький рівень мовної вправності випускників
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!