Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання
Вибір редакції

План-конспект заняття, дидактична мета якого – навчитися організовувати робоче місце; формувати, закріплювати і розвивати уміння та навички планування і здійснення виробничого процесу; розвивати навички застосування знань для розв’язання навчально-виробничих завдань пошукового характеру; формувати готовність до оволодіння сучасними технікою та технологією виробництва

Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання

Оцініть публікацію
 

Автор: Сидорчук Юлія Павлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
25.01.2019

Популярні новини
Принцип «гроші ходять за школярем» впроваджуватись не буде Заява Гончарука про впровадження принципу «гроші ходять за школярем» стала наслідком непорозуміння
Новосад: українські школяри менше вивчають математику Кількість годин на вивчення математики в українських школах є меншою ніж у країнах OECD
Міністр: результати PISA мають стати сигналом Міністр освіти переконана, що результати стануть сигналом для вчителів, батьків та суспільства
Міністр подякувала учителям, які взяли участь у сертифікації У 2019 році у пілотній сертифікації взяли участь 857 учителів початкової школи
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!