Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Розробка заняття "Хімічний склад і харчова цінність коренеплодів" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

План-конспект заняття, мета якого – ознайомлення з хімічним складом і харчовою цінністю коренеплодів, видами, вимогами до якості, механічною кулінарною обробкою, впливом коренеплодів на організм людини; сприяння розвитку інтересу до кулінарії, розвиток мислення, уяви, пам'яті; виховання свідомого виконання правил безпечної праці, старанності, працелюбності, уважності під час виконання завдання

Розробка заняття "Хімічний склад і харчова цінність коренеплодів" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Оцініть публікацію
 

Автор: Дадика Ірина Олексіївна
Посада: викладач спецдисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
04.02.2018

Популярні новини
Зміст освіти має мати реальний зв'язок з життям, - Новосад Міністр освіти повідомила, що результати міжнародного дослідження PISA не стали неочікуваними
Принцип «гроші ходять за школярем» впроваджуватись не буде Заява Гончарука про впровадження принципу «гроші ходять за школярем» стала наслідком непорозуміння
Новосад: українські школяри менше вивчають математику Кількість годин на вивчення математики в українських школах є меншою ніж у країнах OECD
Міністр: результати PISA мають стати сигналом Міністр освіти переконана, що результати стануть сигналом для вчителів, батьків та суспільства
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!