План-конспект заняття, мета якого – ознайомлення з хімічним складом і харчовою цінністю коренеплодів, видами, вимогами до якості, механічною кулінарною обробкою, впливом коренеплодів на організм людини; сприяння розвитку інтересу до кулінарії, розвиток мислення, уяви, пам'яті; виховання свідомого виконання правил безпечної праці, старанності, працелюбності, уважності під час виконання завдання

Розробка заняття "Хімічний склад і харчова цінність коренеплодів" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Оцініть публікацію
 

Автор: Дадика Ірина Олексіївна
Посада: викладач спецдисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
04.02.2018

Популярні новини
Учні 5-11 класів перейдуть на змішане або дистанційне навчання У Міносвіти повідомили, як відбуватиметься навчання школярів після завершення канікул
67% українців негативно ставляться до дистанційного навчання Абсолютна більшість українців вважає, що дистанційне навчання знижує рівень знань дітей
Інтеграція шкільних предметів не порушить прав вчителів, - МОН Вибір предметів та інтеграція курсів не призведе до втрати навантаження або звільнень
Як зростатимуть зарплати вчителів різних категорій Рівень заробітної плати працівників галузі освіти у 2021 році буде підвищений у два етапи
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!