Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування запечених фірмових страв із сиру
Рейтинг
6

Розробка заняття виробничого навчання з професії кухарів, методична мета якого - застосування інноваційних комп’ютерних технологій під час проведення уроків виробничого навчання з метою інтенсивного закріплення вмінь і набуття навичок учнями

Приготування запечених фірмових страв із сиру

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3 з 5 на основі 2 оцінок.

Автор: Кулик Валентина Михайлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Хто з вчителів буде підвищувати кваліфікацію у 2018 році Гройсман підписав розпорядження про заходи щодо підвищення кваліфікації вчителів
Уряд запустив створення інспекції, що займеться школами Планується, що нова служба проводитиме моніторинг якості освітньої діяльності та якості освіти
У МОН радять школам взяти участь у змаганні сайтів Конкурс проводиться з метою впровадження комунікаційних технологій в освітній процес
МОН втретє оголосило конкурс на посаду очільника ІМЗО Відомством оголошений конкурсний відбір на посаду керівника Інституту модернізації змісту освіти

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!