Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування запечених фірмових страв із сиру
Рейтинг
9

Розробка заняття виробничого навчання з професії кухарів, методична мета якого - застосування інноваційних комп’ютерних технологій під час проведення уроків виробничого навчання з метою інтенсивного закріплення вмінь і набуття навичок учнями

Приготування запечених фірмових страв із сиру

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Кулик Валентина Михайлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Учителі мають отримувати повну зарплату, - профспілка Невиконання у 2019 році вимог постанови про підвищення окладів педпрацівників є порушенням
Профспілка наполягає на законі про захист вчителів За словами голови столичної профспілки освітян, вчителі не є обслуговуючим персоналом
Уряд подасть у Раду закон про середню освіту У МОН розраховують, що закон дозволить захистити реформу Нової української школи
В Україні розробляють закон щодо захисту освітян Чинне законодавство не передбачає дієвого механізму захисту професійної гідності вчителя
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!