Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування запечених фірмових страв із сиру
Рейтинг
9

Розробка заняття виробничого навчання з професії кухарів, методична мета якого - застосування інноваційних комп’ютерних технологій під час проведення уроків виробничого навчання з метою інтенсивного закріплення вмінь і набуття навичок учнями

Приготування запечених фірмових страв із сиру

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Кулик Валентина Михайлівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
МОН планує оцінювати успішність освітньої політики Лілія Гриневич повідомила, що МОН планує проводити систематичні моніторингові дослідження
Заповнення Класного журналу у першому класі: рекомендації МОН Документ визначає особливості ведення журналів класними керівниками та вчителями
Школи отримають порадники про суть освітньої реформи Посібники допоможуть вчителям зрозуміти суть освітньої реформи та нового Державного стандарту
МОН планує більш ефективно використовувати кошти на НУШ Відомство планує отримати зв‘язок від педагогів і переглянути перелік обладнання для НУШ

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!