Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”
Рейтинг
5

Розробка заняття на заявлену тему, навчальна мета якого - навчити учнів готувати страви з овочів, підбирати посуд для приготування та подачі страв; визначати якість страв за органолептичними показниками; закріпити практично-теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, технології приготування страв, економного використання сировини

Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автор: Лисенко Тетяни Миколаївни
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
21.12.2013

Популярні новини
МОН пропонує об'єднувати предмети у старшій школі За визначенням авторів реформи, інтеграція надасть можливості сформувати цілісну картину світу
Розенко: не можна допустити переходу на півставки В уряді мають намір не допустити скорочень працівників або переведення їх на півставки
МОН проведе моніторинг якості початкової освіти В Україні вивчать стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи
Директори шкіл не подаватимуть е-декларації Законом скасовано необхідність подання декларацій окремим працівникам освіти

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!