Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”
Рейтинг
6

Розробка заняття на заявлену тему, навчальна мета якого - навчити учнів готувати страви з овочів, підбирати посуд для приготування та подачі страв; визначати якість страв за органолептичними показниками; закріпити практично-теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, технології приготування страв, економного використання сировини

Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3 з 5 на основі 2 оцінок.

Автор: Лисенко Тетяни Миколаївни
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
21.12.2013

Популярні новини
Уряд затвердив план впровадження шкільної реформи Документ визначає заходи до 2020 року, що необхідні для старту Нової української школи
Учні коледжів і училищ складатимуть ДПА у формі ЗНО Учні, які отримують повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО
Школи мають надати дані про випускні класи Навчальні заклади мають внести дані про випускні класи старшої школи до бази даних УЦОЯО
МОН: не всі учителі миттєво сприймуть зміни При впровадженні реформи МОН планує зосередитись на підтримці агентів змін

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!