Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”
Рейтинг
6

Розробка заняття на заявлену тему, навчальна мета якого - навчити учнів готувати страви з овочів, підбирати посуд для приготування та подачі страв; визначати якість страв за органолептичними показниками; закріпити практично-теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, технології приготування страв, економного використання сировини

Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3 з 5 на основі 2 оцінок.

Автор: Лисенко Тетяни Миколаївни
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
21.12.2013

Популярні новини
МОН і Мінрегіон оновлять 200 українських шкіл В Україні розпочали розробку проекту створення нового освітнього простору в школах
Учителів можуть звільняти за аморальні вчинки, - ВСУ Верховний суд надав роз'яснення щодо звільнення педагогів, які себе скомпрометували
Нова українська школа: 9 змін, які пропонує Міносвіти Це буде «школа компетентностей», яка співпрацюватиме з батьками і враховуватиме індивідуальність
Мертві бджоли… Оновленню програм із української мови Навчання української за 29 років не змінило своєї суті й не виконує ролі, яку належить виконувати

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!