Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”
Рейтинг
9

Розробка заняття на заявлену тему, навчальна мета якого - навчити учнів готувати страви з овочів, підбирати посуд для приготування та подачі страв; визначати якість страв за органолептичними показниками; закріпити практично-теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, технології приготування страв, економного використання сировини

Приготування страв і гарнірів із запечених овочів: „Картопля, запечена з сиром”, „Капуста, запечена з грибами”, „Кабачки, фаршировані сиром”

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 2.3 з 5 на основі 4 оцінок.

Автор: Лисенко Тетяни Миколаївни
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
21.12.2013

Популярні новини
Поділ початкових класів на групи: роз'яснення МОН Поділ здійснюється незалежно від того, як розподілений час між окремими й інтегрованими предметами
МОН офіційно продовжило строки вибору підручників Міносвіти продовжило строки проведення конкурсного відбору проектів підручників для 1 класу
Школи можуть обирати підручники до 23 травня Підручники, які отримають понад 40 тисяч заявок будуть надруковані за кошти бюджету
Учителів просять обрати підручники для 1 класу Ознайомлення з підручниками триває до 17 травня на сайті електронної бібліотеки ІМЗО

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!