Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів
Рейтинг
16

Розробка уроку виробничого навчання на заявлену тему з медіапрезентаціями та методичними додатками, який розрахований на допомогу майстрам виробничого навчання, а особливо молодим майстрам для самопідготовки та проведення уроків виробничого навчання

Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Королько Світлана Леонідівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
08.03.2013

Популярні новини
МОН і Мінрегіон оновлять 200 українських шкіл В Україні розпочали розробку проекту створення нового освітнього простору в школах
Учителів можуть звільняти за аморальні вчинки, - ВСУ Верховний суд надав роз'яснення щодо звільнення педагогів, які себе скомпрометували
Нова українська школа: 9 змін, які пропонує Міносвіти Це буде «школа компетентностей», яка співпрацюватиме з батьками і враховуватиме індивідуальність
Мертві бджоли… Оновленню програм із української мови Навчання української за 29 років не змінило своєї суті й не виконує ролі, яку належить виконувати

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!