Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів
Рейтинг
16

Розробка уроку виробничого навчання на заявлену тему з медіапрезентаціями та методичними додатками, який розрахований на допомогу майстрам виробничого навчання, а особливо молодим майстрам для самопідготовки та проведення уроків виробничого навчання

Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Королько Світлана Леонідівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
08.03.2013

Популярні новини
Поділ початкових класів на групи: роз'яснення МОН Поділ здійснюється незалежно від того, як розподілений час між окремими й інтегрованими предметами
МОН офіційно продовжило строки вибору підручників Міносвіти продовжило строки проведення конкурсного відбору проектів підручників для 1 класу
Школи можуть обирати підручники до 23 травня Підручники, які отримають понад 40 тисяч заявок будуть надруковані за кошти бюджету
Учителів просять обрати підручники для 1 класу Ознайомлення з підручниками триває до 17 травня на сайті електронної бібліотеки ІМЗО

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!