Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів
Рейтинг
16

Розробка уроку виробничого навчання на заявлену тему з медіапрезентаціями та методичними додатками, який розрахований на допомогу майстрам виробничого навчання, а особливо молодим майстрам для самопідготовки та проведення уроків виробничого навчання

Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.2 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Королько Світлана Леонідівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
08.03.2013

Популярні новини
Наш пріоритет – український вчитель, - Гройсман За словами прем’єра, заробітна плата вчителів буде підвищена на два тарифних розряди
Місцева влада зможе утримувати школи, - Гройсман За 11 місяців 2016 року додаткові надходження до місцевих бюджетів сягнули 44 млрд
Керівники шкіл та вишів подаватимуть е-декларації Починаючи з 01 січня 2017 року, освітяни-керівники будуть зобов'язані подавати е-декларації
В МОН хочуть відкрити процедуру надання грифів Міністерство освіти має намір зробити відкритою процедуру надання грифу навчальній літературі

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!