Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв зі смажених овочів
Рейтинг
17

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Кухар” на заявлену тему, мета якого - навчити учнів організації робочих місць; згідно зі збірником рецептур страв робити розрахунок сировини страв із овочів, виконанню правил технологічного процесу

Приготування страв зі смажених овочів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Чупир Тетяна Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.01.2013

Популярні новини
МОН спробує зменшити регуляторний вплив на школи У відомстві переглянуть накази МОН на предмет зменшення регуляторного впливу в освіті
В Україні планують провести Рік німецької мови Україна та Німеччина обговорили питання проведення у 2017 році Року німецької мови в Україні
Маємо суттєво підтримати вчителів, - Гриневич Наступного року уряду вдасться підняти зарплату вчителів, але це є недостатнім
EdCamp шукає засоби подолання бюрократії в школах В EdCamp пропонують створити групу, яка розробить схему стримання шкільної бюрократії

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!