Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв зі смажених овочів
Рейтинг
17

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Кухар” на заявлену тему, мета якого - навчити учнів організації робочих місць; згідно зі збірником рецептур страв робити розрахунок сировини страв із овочів, виконанню правил технологічного процесу

Приготування страв зі смажених овочів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Чупир Тетяна Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.01.2013

Популярні новини
Свобода школи: МОН знає, як школам писати документи Відомство звертає увагу, що документи мають виготовлятись за допомогою комп'ютерної техніки
Вчитель Нової школи матиме свободу творчості, - Гриневич За словами міністра, педагогіка партнерства має бути однією з основ нової школи
Розпочалась друга сесія обговорення програм 5-9 класів Учителів запрошують долучитись до обговорення та удосконалення програм базової школи
МОН надало грифи підручникам для 9-го класу Грифи надані за результатами першого етапу конкурсу підручників для учнів 9-х класів

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!