Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв зі смажених овочів
Рейтинг
17

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Кухар” на заявлену тему, мета якого - навчити учнів організації робочих місць; згідно зі збірником рецептур страв робити розрахунок сировини страв із овочів, виконанню правил технологічного процесу

Приготування страв зі смажених овочів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 5 оцінок.

Автор: Чупир Тетяна Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.01.2013

Популярні новини
Міністр: учителі не мають ходити по будинках та шукати дітей Учителі не мають займатися «всеобучем», але повинні надавати консультації батькам
МОН пропонує об'єднати предмети у старшій школі За визначенням авторів реформи, інтеграція надасть можливості сформувати цілісну картину світу
Розенко: не можна допустити переходу на півставки В уряді мають намір не допустити скорочень працівників або переведення їх на півставки
МОН проведе моніторинг якості початкової освіти В Україні вивчать стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!