Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв зі смажених овочів
Рейтинг
25

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Кухар” на заявлену тему, мета якого - навчити учнів організації робочих місць; згідно зі збірником рецептур страв робити розрахунок сировини страв із овочів, виконанню правил технологічного процесу

Приготування страв зі смажених овочів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.6 з 5 на основі 7 оцінок.

Автор: Чупир Тетяна Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.01.2013

Популярні новини
Новий закон «Про освіту»: ключові новели Роз’яснення і рекомендації МОН щодо механізму реалізації окремих положень закону «Про освіту»
Наші педагогічні виші не готові змінюватись, - Гриневич За словами міністра, вищі навчальні заклади часто залишаються закритими до нового
МОН затвердило нове положення про ДПА молодших спеціалістів Державна підсумкова атестація відтепер буде проводитись письмово або у формі ЗНО
В ПАРЄ відбудуться дебати щодо закону України «Про освіту» Парламентська асамблея РЄ проведе термінові дебати щодо 7 статті закону України «Про освіту»

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!