Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв зі смажених овочів
Рейтинг
31

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії „Кухар” на заявлену тему, мета якого - навчити учнів організації робочих місць; згідно зі збірником рецептур страв робити розрахунок сировини страв із овочів, виконанню правил технологічного процесу

Приготування страв зі смажених овочів

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 9 оцінок.

Автор: Чупир Тетяна Іванівна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.01.2013

Популярні новини
Депутати пропонують штрафувати за булінг у школах У Верховній Раді зареєстрований законопроект щодо протидії булінгу в закладах освіти
МОН затвердило Положення про електронний підручник Документ визначає вимоги до змісту, структурних компонентів та функціонування е-підручника
Розпочато доставку нових підручників до регіонів Стартувала кампанія з розвезення нових підручників для 5-го класу до областей України
Вірити, не здаватися та бути партнерами, - Гриневич Міністр освіти Лілія Гриневич під час відкриття EdCamp Ukraine звернулась до освітян

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!