Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ
Рейтинг
5

Ця методична розробка проведення семінарського заняття вміщує досвід майстрів виробничого навчання щодо впровадження інноваційних технологій. Мета - познайомити присутніх із інноваційними технологіями в кондитерській справі: приготування мастики, використання кисломолочних продуктів тощо

Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автори:

  • Порхун Л.С., майстер виробничого навчання
  • Федоренко О.М., майстер виробничого навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
Майбутнє за змішаною освітою, - Гриневич За словами міністра, змішане навчання надає дітям можливість навчатись у найкращих учителів
В Україні заборонили доступ до Вконтакте і Однокласників Президент Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України
В Україні розпочалось пілотування PISA-2018 У підготовчому етапі проведення PISA-2018 візьмуть участь 2 тисячі учнів і студентів
Школи зможуть конструювати навчальні плани, - міністр У 100 школах розпочнеться пілотування першого класу Нової школи за новим стандартом

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!