Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ
Рейтинг
5

Ця методична розробка проведення семінарського заняття вміщує досвід майстрів виробничого навчання щодо впровадження інноваційних технологій. Мета - познайомити присутніх із інноваційними технологіями в кондитерській справі: приготування мастики, використання кисломолочних продуктів тощо

Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автори:

  • Порхун Л.С., майстер виробничого навчання
  • Федоренко О.М., майстер виробничого навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
МОН планує скасувати монополію ІППО Міністерство освіти планує розпочати реформу системи підвищення кваліфікації вчителів
Депутати пропонують штрафувати за булінг у школах У Верховній Раді зареєстрований законопроект щодо протидії булінгу в закладах освіти
МОН затвердило Положення про електронний підручник Документ визначає вимоги до змісту, структурних компонентів та функціонування е-підручника
Розпочато доставку нових підручників до регіонів Стартувала кампанія з розвезення нових підручників для 5-го класу до областей України

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!