Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ
Рейтинг
5

Ця методична розробка проведення семінарського заняття вміщує досвід майстрів виробничого навчання щодо впровадження інноваційних технологій. Мета - познайомити присутніх із інноваційними технологіями в кондитерській справі: приготування мастики, використання кисломолочних продуктів тощо

Упровадження інноваційних технологій при приготуванні тортів. Семінарське заняття для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 1 оцінок.

Автори:

  • Порхун Л.С., майстер виробничого навчання
  • Федоренко О.М., майстер виробничого навчання

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
Рада просить називати школи на честь Героїв АТО Рада просить місцеві органи забезпечити найменування шкіл та вишів на честь Героїв України
5 головних тенденцій оновлення програм 5-9 класів Серед пропозицій оновлення програм координатори обговорення виділили п’ять основних тенденцій
Півтисячі освітян долучились до обговорення програм Найменш обговорюваними є програми базової школи з фізики, хімії та іноземних мов
Фіналісти EGAP Challenge презентували власні проекти В Міносвіти презентували освітні інноваційні проекти від фіналістів програми EGAP Challenge

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!