Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
Рейтинг
27

Методична розробка комбінованого уроку на заявлену тему з використанням активних форм і методів навчання предмету „Технологія приготування їжі”. При плануванні даного уроку була обрана методика навчання малими творчими групами. Члени команди одержують одне завдання, яке вони вирішують разом, у співпраці

Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.9 з 5 на основі 7 оцінок.

Автор: Курочка С.М.
Посада: викладач спецпредметів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
Уряд затвердив план впровадження шкільної реформи Документ визначає заходи до 2020 року, що необхідні для старту Нової української школи
Учні коледжів і училищ складатимуть ДПА у формі ЗНО Учні, які отримують повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО
Школи мають надати дані про випускні класи Навчальні заклади мають внести дані про випускні класи старшої школи до бази даних УЦОЯО
МОН: не всі учителі миттєво сприймуть зміни При впровадженні реформи МОН планує зосередитись на підтримці агентів змін

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!