Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
Рейтинг
32

Методична розробка комбінованого уроку на заявлену тему з використанням активних форм і методів навчання предмету „Технологія приготування їжі”. При плануванні даного уроку була обрана методика навчання малими творчими групами. Члени команди одержують одне завдання, яке вони вирішують разом, у співпраці

Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4 з 5 на основі 8 оцінок.

Автор: Курочка С.М.
Посада: викладач спецпредметів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
У МОН розробили новий порядок проведення ДПА Новий порядок визначає механізм і форми проведення атестації у закладах середньої освіти
Затверджено професійний стандарт вчителя початкових класів Новий професійний стандарт визначає конкретний перелік функцій вчителя початкових класів
Профспілка: роботу вчителів у суботу 1 вересня мають компенсувати Залучення працівників до роботи у вихідні дні може проводитись, але має компенсуватись
Методичні рекомендації з вивчення предметів у 2018/19 році Школи отримали методичні рекомендації з вивчення навчальних предметів в 2018/19 навчальному році

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!