Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ
Рейтинг
27

Методична розробка комбінованого уроку на заявлену тему з використанням активних форм і методів навчання предмету „Технологія приготування їжі”. При плануванні даного уроку була обрана методика навчання малими творчими групами. Члени команди одержують одне завдання, яке вони вирішують разом, у співпраці

Технологія приготування вареників із різними фаршами з прісного тіста. Комбінований урок для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.9 з 5 на основі 7 оцінок.

Автор: Курочка С.М.
Посада: викладач спецпредметів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
13.10.2011

Популярні новини
МОН проведе моніторинг якості початкової освіти В Україні вивчать стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи
Директори шкіл не подаватимуть е-декларації Законом скасовано необхідність подання декларацій окремим працівникам освіти
В уряді розповіли, як відбудеться реформа школи Запропонований проект містить кроки держави, що будуть зроблені для розвитку української школи
Випускники мають знати англійську на рівні В1, - Хобзей Здобутком проведення Року англійської мови є збільшення кількості та якості літніх мовних таборів

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!