Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ
Рейтинг
27

Методична розробка уроку з виробничого навчання. Мета - навчитись організовувати робоче місце; дотримуватися правил ведення технічного процесу, економно використовувати електроенергію, воду, сировину; скласти звіти про роботу; виховання культури праці у професійні діяльності та почуття відповідальності. У додатку - медіапрезентація

Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.9 з 5 на основі 7 оцінок.

Автор: Брічікова Алла Миколаївна
Посада: майстер виробничого навчання групи кухар-кондитер.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
15.02.2011

Популярні новини
Міністр: учителі не мають ходити по будинках та шукати дітей Учителі не мають займатися «всеобучем», але повинні надавати консультації батькам
МОН пропонує об'єднати предмети у старшій школі За визначенням авторів реформи, інтеграція надасть можливості сформувати цілісну картину світу
Розенко: не можна допустити переходу на півставки В уряді мають намір не допустити скорочень працівників або переведення їх на півставки
МОН проведе моніторинг якості початкової освіти В Україні вивчать стан читацької та математичної компетентностей учнів початкової школи

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!