Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ
Рейтинг
31

Методична розробка уроку з виробничого навчання. Мета - навчитись організовувати робоче місце; дотримуватися правил ведення технічного процесу, економно використовувати електроенергію, воду, сировину; скласти звіти про роботу; виховання культури праці у професійні діяльності та почуття відповідальності. У додатку - медіапрезентація

Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.9 з 5 на основі 8 оцінок.

Автор: Брічікова Алла Миколаївна
Посада: майстер виробничого навчання групи кухар-кондитер.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
15.02.2011

Популярні новини
Стереотипи і гендерні розриви необхідно долати, - Гриневич За словами міністра, історичним витоком дискримінації є стереотипи, якими пронизана вся культура
Відповідає міністр: чи має дитина прибирати у школі? За словами Лілії Гриневич, чистота у школі не може залежати тільки від діяльності дитини
МОН внесе зміни до Положення про освітній округ Документ передбачає зміни, які спрямовані на розбудову мережі закладів середньої освіти
Я спостерігаю відсутність терпіння у молоді, - Гриневич За словами міністра, формулою успіху є поставлена мета і талант, помножений на працю

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!