Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ
Рейтинг
31

Методична розробка уроку з виробничого навчання. Мета - навчитись організовувати робоче місце; дотримуватися правил ведення технічного процесу, економно використовувати електроенергію, воду, сировину; скласти звіти про роботу; виховання культури праці у професійні діяльності та почуття відповідальності. У додатку - медіапрезентація

Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.9 з 5 на основі 8 оцінок.

Автор: Брічікова Алла Миколаївна
Посада: майстер виробничого навчання групи кухар-кондитер.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
15.02.2011

Популярні новини
Гриневич пообіцяла вигризати зарплати для вчителів Міністр освіти заявила, що має намір добиватись підвищення заробітних плат для вчителів
Школи мають самі вирішувати питання шкільної форми Питання щодо шкільної форми має регламентуватись внутрішніми правилами школи
Профспілка передумала виводити освітян на «акції протесту» Анонсована раніше «акція протесту» освітян не відбудеться. Профспілка домовилась з урядом
Українські вчителі найбідніші в Європі, - профспілка Рівень зарплати українських учителів найнижчий серед пострадянських країн

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!