Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Профтехосвіта Приготування соусів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ
Рейтинг
32

Розробка заняття з виробничого навчання на заявлену тему. Мета - ознайомити з історією виникнення соусів і характерними особливостями їх приготування; розвинути в учнів уяву про соус, який вони готують; виховати охайність, почуття взаємодопомоги, У додатках - медіапрезентація та різнорівневі завдання для тематичного контрольного оцінювання

Приготування соусів. Урок з виробничого навчання для учнів профтехучилищ

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 4.6 з 5 на основі 7 оцінок.

Автор: Кулєшова Тетяна Олексіївна
Посада: майстер виробничого навчання.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.02.2011

Популярні новини
Майбутнє за змішаною освітою, - Гриневич За словами міністра, змішане навчання надає дітям можливість навчатись у найкращих учителів
В Україні заборонили доступ до Вконтакте і Однокласників Президент Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України
В Україні розпочалось пілотування PISA-2018 У підготовчому етапі проведення PISA-2018 візьмуть участь 2 тисячі учнів і студентів
Школи зможуть конструювати навчальні плани, - міністр У 100 школах розпочнеться пілотування першого класу Нової школи за новим стандартом

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!