Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Початкова школа Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі
Рейтинг
11

Розробка уроку з основ здоров’я в 4-му класі на заявлену тему, мета якого - формувати уявлення про білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини та вітаміни; формувати вміння правильно добирати їжу та встановлювати взаємозв’язок між харчовою цінністю продуктів та фізичним розвитком

Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.7 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Книш Тетяна Іванівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Новий закон «Про освіту»: ключові новели Роз’яснення і рекомендації МОН щодо механізму реалізації окремих положень закону «Про освіту»
Наші педагогічні виші не готові змінюватись, - Гриневич За словами міністра, вищі навчальні заклади часто залишаються закритими до нового
МОН затвердило нове положення про ДПА молодших спеціалістів Державна підсумкова атестація відтепер буде проводитись письмово або у формі ЗНО
В ПАРЄ відбудуться дебати щодо закону України «Про освіту» Парламентська асамблея РЄ проведе термінові дебати щодо 7 статті закону України «Про освіту»

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!