Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Початкова школа Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі
Рейтинг
11

Розробка уроку з основ здоров’я в 4-му класі на заявлену тему, мета якого - формувати уявлення про білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини та вітаміни; формувати вміння правильно добирати їжу та встановлювати взаємозв’язок між харчовою цінністю продуктів та фізичним розвитком

Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.7 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Книш Тетяна Іванівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Київ посилює охорону шкіл і садочків Відповідні заходи вжиті у зв’язку із поширенням отруєння школярів газоподібними речовинами
Поділ початкових класів на групи: роз'яснення МОН Поділ здійснюється незалежно від того, як розподілений час між окремими й інтегрованими предметами
МОН офіційно продовжило строки вибору підручників Міносвіти продовжило строки проведення конкурсного відбору проектів підручників для 1 класу
Школи можуть обирати підручники до 23 травня Підручники, які отримають понад 40 тисяч заявок будуть надруковані за кошти бюджету

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!