Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Початкова школа Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі
Рейтинг
11

Розробка уроку з основ здоров’я в 4-му класі на заявлену тему, мета якого - формувати уявлення про білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини та вітаміни; формувати вміння правильно добирати їжу та встановлювати взаємозв’язок між харчовою цінністю продуктів та фізичним розвитком

Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.7 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Книш Тетяна Іванівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Акція до 1-го вересня «Благодійність замість квітів» Приєднуйтесь до акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих дітей
Гройсман пообіцяв скасувати «мікрорайон» для вчителів Володимир Гройсман пообіцяв скасувати постанову «Про облік дітей шкільного віку»
Чиновників і депутатів просять не йти до шкіл 1 вересня Можновладців закликали відмовитись від радянської традиції відвідання шкільних лінійок
Як викладати предмети у новому навчальному році Міністерство освіти розробило рекомендації з викладання предметів у 2017/2018 навчальному році

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!