Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Початкова школа Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі
Рейтинг
11

Розробка уроку з основ здоров’я в 4-му класі на заявлену тему, мета якого - формувати уявлення про білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини та вітаміни; формувати вміння правильно добирати їжу та встановлювати взаємозв’язок між харчовою цінністю продуктів та фізичним розвитком

Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.7 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Книш Тетяна Іванівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
Затверджена програма ЗНО для вчителів початкової школи Зовнішнє оцінювання застосовуватиметься для перевірки фахових знань та умінь учителя
Презентована методика оцінювання роботи вчителів Служба якості освіти розробила методику оцінювання компетентностей учасників сертифікації
У деяких регіонах школи закривають на карантин У декількох регіонах країни перевищено епідемпоріг захворюваності на грип і ГРВІ
Міністр закликала не тиснути на вчителів щодо сертифікації Сертифікація є виключно добровільною і заходи адміністративного впливу є неприпустимі

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!