Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Початкова школа Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі
Рейтинг
11

Розробка уроку з основ здоров’я в 4-му класі на заявлену тему, мета якого - формувати уявлення про білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини та вітаміни; формувати вміння правильно добирати їжу та встановлювати взаємозв’язок між харчовою цінністю продуктів та фізичним розвитком

Складові їжі. Вибір якісної та корисної для здоров’я їжі

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.7 з 5 на основі 3 оцінок.

Автор: Книш Тетяна Іванівна
Посада: учитель початкових класів.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.03.2014

Популярні новини
МОН впроваджує механізм «гроші ходять за вчителем» Педагог зможе самостійно обрати, де підвищити кваліфікацію, а держава це оплатить
МОН затверджено нові форми шкільної звітності Документ встановлює форми звітності для шкіл і управлінь освіти та містить інструкції з їх заповнення
МОН розробило новий Порядок поділу класів на групи Документ визначає умови поділу класів на групи в українських школах при вивченні предметів
Оголошений відбір експертів шкільних підручників Навчально-методичний центр з питань якості освіти розпочав відбір експертів підручників

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!