Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Розробка заняття "Характеристика фритюрниць. Зміни жирів в процесі теплової обробки" з курсів "Устаткування закладів ресторанного господарства" і "Технології виробництва кулінарної продукції "
Вибір редакції

План-конспект заняття на заявлену тему, дидактична мета якого – поглибити знання з теми «Теплове обладнання», ознайомивши їх з принципом дії, правилами безпечної експлуатації електричних фритюрниць; сформувати глибше уявлення про зміни жирів під час теплової обробки, дати поняття про приготування безпечної для здоров’я людини харчової продукції

Розробка заняття "Характеристика фритюрниць. Зміни жирів в процесі теплової обробки" з курсів "Устаткування закладів ресторанного господарства" і "Технології виробництва кулінарної продукції "

Оцініть публікацію
 

Автор: Нічкало Тетяна Романівна, Голдун Тетяна Василівна
Посада: викладачі спецдисциплін технологічного профілю.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
15.10.2019

Популярні новини
Міністр: маємо неефективну мережу закладів освіти Міністр освіти наголошує на необхідності вирішення питань неефективності мережі закладів освіти
Професія вчителя поступово починає бути творчою, - Новосад За словами міністра, учитель має можливість самостійно конструювати уроки та навчальні плани
Вергеланд Центр допоможе МОН з перенавчанням учителів У МОН наголошують на важливості роботи з Вергеланд Центром у напрямі підвищення кваліфікації
Зарплати вчителів зростатимуть поступово, - Новосад Міністр освіти наголошує, що МОН буде працювати над мотивацією та розвитком освітян
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!