Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Розробка заняття "Оперативне планування виробництва закладів ресторанного господарства"
Вибір редакції

План-конспект заняття, навчальна мета якого – визначити, що таке оперативне планування виробництва для закладів ресторанного господарства різних типів; навчити складати виробничі програми; ознайомити з різними видами меню, вимогами їх розроблення, оформлення

Розробка заняття "Оперативне планування виробництва закладів ресторанного господарства"

Оцініть публікацію
 

Автор: Надточій Надія Іванівна
Посада: викладач спецдисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
18.03.2019

Популярні новини
В українських школах заснували інститут супервізії Учителі, які залучені до НУШ, отримуватимуть професійну підтримку від спеціальних консультантів
Профспілка заявляє про можливе закриття малих шкіл Профспілка виступає проти скасування державного субсидіювання малокомплектних шкіл
Затверджено стандарт шкільної освіти наукового спрямування Стандарт визначає зміст освіти наукового спрямування, що здобувається учнями у школі
Перехід усіх шкіл на українську підтримує половина українців 49% опитаних українців схвалюють заяву міністра освіти про перехід шкіл на українську мову
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!