Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Розробка заняття "Оперативне планування виробництва закладів ресторанного господарства"
Вибір редакції

План-конспект заняття, навчальна мета якого – визначити, що таке оперативне планування виробництва для закладів ресторанного господарства різних типів; навчити складати виробничі програми; ознайомити з різними видами меню, вимогами їх розроблення, оформлення

Розробка заняття "Оперативне планування виробництва закладів ресторанного господарства"

Оцініть публікацію
 

Автор: Надточій Надія Іванівна
Посада: викладач спецдисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
18.03.2019

Популярні новини
Розроблений новий стандарт базової середньої освіти Стандарт визначає вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей школярів
Рекомендовані підручники на новий навчальний рік Опубліковані переліки літератури, що рекомендована для використання у 2019/20 навчальному році
МОН визначило, як пройде конкурс «Учитель року - 2020» Реєстрація педагогічних працівників для участі в конкурсі триватиме з 16 вересня до 06 жовтня
Реформа ще не дісталась старшої школи, - Гриневич За словами міністра, старша школа не вчить школярів впливати на розвиток шкіл
Загрузка...

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!