Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Розробка заняття "Технологія твердого сиру" з курсу "Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії"
Вибір редакції

План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання

Розробка заняття "Технологія твердого сиру" з курсу "Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії"

Оцініть публікацію
 

Автор: Гирич Людмила Владиславівна
Посада: викладач циклу спеціальних дисциплін.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
09.04.2018

Популярні новини
В Україні розпочалось тестування PISA-2018 До 30 травня в Україні триватиме тестування, в якому беруть участь 6 400 п'ятнадцятирічних учнів
Рейтинг шкіл за результатами ЗНО-2017 Батьків можуть зацікавити результати навчання у школах, до яких вони віддадуть свою дитину
Навчальні програми Нової української школи Типові освітні програми для закладів загальної середньої освіти нової української школи (1-4 клас)
Гриневич розповіла, якими мають бути класи НУШ Міністр наголошує, що створення умов для навчання дітей є завданням місцевої влади

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!