Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"
Вибір редакції

У матеріалі на заявлену тему з досвіду роботи авторка пише, що лабораторні роботи як метод навчання зумовлюють оволодіння студентами навичок і вмінь, необхідних для трудової діяльності з цієї професії, передбачають елементи дослідництва, аналізу

Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"

Оцініть публікацію
 

Автори:

  • Савчукова Тетяна Михайлівна, викладач спеціальних дисциплін
  • Богатирьова Юлія Леонідівна, викладач спеціальних дисциплін

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
31.03.2017

Популярні новини
В Україні стартує «Нобелівська премія» для вчителів Розпочинається прийом заявок на український етап премії Global Teacher Prize Ukraine
МОН і Мінрегіон оновлять 200 українських шкіл В Україні розпочали розробку проекту створення нового освітнього простору в школах
Учителів можуть звільняти за аморальні вчинки, - ВСУ Верховний суд надав роз'яснення щодо звільнення педагогів, які себе скомпрометували
Нова українська школа: 9 змін, які пропонує Міносвіти Це буде «школа компетентностей», яка співпрацюватиме з батьками і враховуватиме індивідуальність

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!