Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"
Вибір редакції

У матеріалі на заявлену тему з досвіду роботи авторка пише, що лабораторні роботи як метод навчання зумовлюють оволодіння студентами навичок і вмінь, необхідних для трудової діяльності з цієї професії, передбачають елементи дослідництва, аналізу

Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"

Оцініть публікацію
 

Автори:

  • Савчукова Тетяна Михайлівна, викладач спеціальних дисциплін
  • Богатирьова Юлія Леонідівна, викладач спеціальних дисциплін

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
31.03.2017

Популярні новини
Хто з вчителів буде підвищувати кваліфікацію у 2018 році Гройсман підписав розпорядження про заходи щодо підвищення кваліфікації вчителів
Уряд запустив створення інспекції, що займеться школами Планується, що нова служба проводитиме моніторинг якості освітньої діяльності та якості освіти
У МОН радять школам взяти участь у змаганні сайтів Конкурс проводиться з метою впровадження комунікаційних технологій в освітній процес
МОН втретє оголосило конкурс на посаду очільника ІМЗО Відомством оголошений конкурсний відбір на посаду керівника Інституту модернізації змісту освіти

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!