Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Вища освіта Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"
Вибір редакції

У матеріалі на заявлену тему з досвіду роботи авторка пише, що лабораторні роботи як метод навчання зумовлюють оволодіння студентами навичок і вмінь, необхідних для трудової діяльності з цієї професії, передбачають елементи дослідництва, аналізу

Методична розробка "Технологія приготування холодних страв та закусок"

Оцініть публікацію
 

Автори:

  • Савчукова Тетяна Михайлівна, викладач спеціальних дисциплін
  • Богатирьова Юлія Леонідівна, викладач спеціальних дисциплін

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
31.03.2017

Популярні новини
Друга благодійна акція «Благодійність замість квітів» Приєднуйтесь до акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих дітей
Гройсман пообіцяв скасувати «мікрорайон» для вчителів Володимир Гройсман пообіцяв скасувати постанову «Про облік дітей шкільного віку»
Чиновників і депутатів просять не йти до шкіл 1 вересня Можновладців закликали відмовитись від радянської традиції відвідання шкільних лінійок
Як викладати предмети у новому навчальному році Міністерство освіти розробило рекомендації з викладання предметів у 2017/2018 навчальному році

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!