Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Хімія Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах
Рейтинг
46

Розробка уроку на заявлену тему в 10-му класі з медіапрезентацією (додається), навчальна мета якого - поглибити знання учнів про нітратну кислоту; розглянути властивості нітратної кислоти, зумовлені наявністю в її складі атома Нітрогену у найвищому ступені окислення

Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.5 з 5 на основі 13 оцінок.

Автор: Прохорович Наталія Миколаївна
Посада: заступник директора з НВР, учитель хімії.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.03.2014

Популярні новини
Колегія МОН затвердила типові програми початкової школи Планується, що програми стануть базою для розробки підручників, за якими вчитимуться учні
Уряд ухвалив новий держстандарт початкової освіти Документ визначає, чому навчатимуть дітей з першого вересня 2018 року
Гройсман головам областей та міст: платіть вчителям сповна За словами прем’єра, залученість місцевої влади до проблем освітян має бути максимальною
Школам доручили провести «диктант єдності» Інститут модернізації змісту освіти просить школи провести «диктант єдності»

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!