Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Хімія Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах
Рейтинг
41

Розробка уроку на заявлену тему в 10-му класі з медіапрезентацією (додається), навчальна мета якого - поглибити знання учнів про нітратну кислоту; розглянути властивості нітратної кислоти, зумовлені наявністю в її складі атома Нітрогену у найвищому ступені окислення

Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 12 оцінок.

Автор: Прохорович Наталія Миколаївна
Посада: заступник директора з НВР, учитель хімії.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.03.2014

Популярні новини
Новий закон «Про освіту»: ключові новели Роз’яснення і рекомендації МОН щодо механізму реалізації окремих положень закону «Про освіту»
Наші педагогічні виші не готові змінюватись, - Гриневич За словами міністра, вищі навчальні заклади часто залишаються закритими до нового
МОН затвердило нове положення про ДПА молодших спеціалістів Державна підсумкова атестація відтепер буде проводитись письмово або у формі ЗНО
В ПАРЄ відбудуться дебати щодо закону України «Про освіту» Парламентська асамблея РЄ проведе термінові дебати щодо 7 статті закону України «Про освіту»

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!