Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Хімія Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах
Рейтинг
47

Розробка уроку на заявлену тему в 10-му класі з медіапрезентацією (додається), навчальна мета якого - поглибити знання учнів про нітратну кислоту; розглянути властивості нітратної кислоти, зумовлені наявністю в її складі атома Нітрогену у найвищому ступені окислення

Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 14 оцінок.

Автор: Прохорович Наталія Миколаївна
Посада: заступник директора з НВР, учитель хімії.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.03.2014

Популярні новини
МОН розробило рекомендації з реагування на домашнє насильство Документ визначає види насильства та окреслює дії вчителів у разі виявлення його ознак
В областях України відбулись протестні акції профспілок Другий етап акції профспілок із пікетуванням уряду та парламенту відбудеться 17 жовтня
Бюджетники отримають індексацію на рівні 9,4%, - Мінфін Міністерство фінансів повідомляє про заплановану індексацію зарплат бюджетним працівникам
МОН: перелік шкільних документів скорочено на 22% У Міносвіти заявляють, що інструкція зменшує бюрократичне навантаження на школу

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!