Osvita.ua Середня освіта Форум педагогічних ідей Хімія Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах
Рейтинг
47

Розробка уроку на заявлену тему в 10-му класі з медіапрезентацією (додається), навчальна мета якого - поглибити знання учнів про нітратну кислоту; розглянути властивості нітратної кислоти, зумовлені наявністю в її складі атома Нітрогену у найвищому ступені окислення

Нітратна кислота та нітрати, їх поширення у природі. Проблема вмісту нітратів у харчових продуктах

Оцініть публікацію
Рейтинг статті: 3.4 з 5 на основі 14 оцінок.

Автор: Прохорович Наталія Миколаївна
Посада: заступник директора з НВР, учитель хімії.

Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК»

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua.

Освіта.ua
30.03.2014

Популярні новини
Методичні рекомендації з вивчення предметів у 2018/19 році Школи отримали методичні рекомендації з вивчення навчальних предметів в 2018/19 навчальному році
У МОН назвали основні тези серпневих конференцій Відомство просить залучити максимальну кількість учителів до проведення  серпневих конференцій
МОН визначило, де проведуть Всеукраїнські шкільні олімпіади Організаційне забезпечення олімпіад покладено на Інститут модернізації змісту освіти
Батьки не мають купляти форму конкретних виробників За словами міністра, дитину не можуть примушувати купляти конкретну шкільну форму

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!