Запитання та відповіді на нього

Чи можна забрати одну з семи заяв?

Валерий Ищенко
Добрий день, чи можна забрати в кабінеті заяву з першим пріоритетом? і чи буде другий основним?

DOCENT
Так можна скасувати раніше подану заяву до 18:00 сьогоднішнього числа без права подати з таким самим пріоритетом.
За цих умов "друга" заява, буде як "перша"

Аватар
   Наказ МОНмолодьспорт №01 від 01.01.2001
   //osvita.ua/legislation/Ser_osv/
Додати ще посилання...
Залишилось 1500 символів. «Правила»

Поділитись:

Увага! Розділ змінює адресу!

На сайті сворена нова сучасна платформа для запитань.

Щоби поставити запитання перейдіть за посиланням:

forum.osvita.ua