Osvita.ua Законодавство Вища освіта Про затвердження стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з робітничої професії «Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)»

Про затвердження стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з робітничої професії «Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)»

Наказ МОН № 295 від 04.03.2019 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 295 від 04 березня 2019 року

Про затвердження стандарту
професійної (професійно-технічної) освіти
з робітничої професії
«Оператор лінії
у виробництві харчової продукції
(перероблення фруктів, овочів,
олієнасіння та горіхів)»

Відповідно до законів України «Про освіту»«Про професійно-технічну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.2002 № 1135 «Про затвердження Державного стандарту професійно-технічної освіти», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 244-р «Про затвердження плану пріоритетних дій Уряду на 2018 рік» та наказу Міністерства освіти і науки України від 04.04.2018 № 320 «Про розроблення Державних стандартів професійно-технічної освіти на основі компетентнісного підходу в 2018 році» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити стандарт професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)» (код 8275), що додається.

2. Установити, що стандарт, зазначений у пункті 1 цього наказу, упроваджується в освітній процес з 01 вересня 2019 року.

3. Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України (Кучинський М. С.), ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (Завалевський Ю. І.) надавати закладам професійної (професійно-технічної) освіти методично-консультативну допомогу з питань упровадження стандарту, зазначеного у пункті 1 цього наказу.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти і науки України від 24.10.2012 № 1174 «Про затвердження державного стандарту професійно-технічної освіти з професії «Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)».

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Міністра Хобзея П. К.

Міністр                       Л. М. Гриневич

Освіта.ua
04.03.2019

Популярні новини
Наукометричні показники – запорука «національності» університету В Україні статус національного мають понад 50% закладів вищої освіти - 118
Англійська, як панацея від багатьох проблем України Англійська мова є інструментом, досконале володіння яким відкриває практично необмежені горизонти
Науковець публікується, університет рейтингується Високі позиції у світових рейтингах важливі для отримання інвестицій та залучення іноземних студентів
70% державних вишів втратять статус бюджетних установ, - КМУ Кабінет Міністрів оприлюднив цілі у реформуванні сфери вищої освіти на найближчі 5 років
Коментарі
Аватар
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Код
Немає коментарів

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!