МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№ 1/9-625 від 13 листопада 2020 року
Департаменти (управління) освіти і науки
обласних,
Київської міської державних адміністрацій
Засновники закладів загальної середньої освіти
Заклади загальної середньої освіти
Методичні рекомендації щодо
методології особливостей здійснення
закупівель у сфері організації
харчування в закладах освіти
Відповідно до Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 р. № 1008-р, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно із іншими органами влади розроблено Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти та затверджено їх наказом Мінекономіки від 30.10.2020 №2208-20 (далі – Методичні рекомендації).
Пропонуємо закладам освіти, засновникам закладів освіти, органам управління у сфері освіти, зокрема представникам відповідних тендерних комітетів, ознайомитися із Методичними рекомендаціями.
Принагідно інформуємо, що Мінекономіки заплановано проведення вебінару з питань застосування Методичних рекомендацій. До 20.11.2020 за посиланням можна поставити запитання, що виникли під час ознайомлення із документом, для їх висвітлення під час вебінару.
Про дату, час і посилання, за яким відбуватиметься вебінар, буде поінформовано додатково.
Додаток: Методичні рекомендації на 24 арк. в 1 прим.
Заступник Міністра Світлана Даниленко
Освіта.ua
13.11.2020
Facebook |
Twitter |