Біотехнології та біоінженерія. Університет харчових технологій
Новий гість проекту The School — студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» у Національному університеті харчових технологій Наталія Філатова. Вона розповість, як обирала спеціальність, що вони вивчають та які є переваги й недоліки навчання в цьому університеті.
The School — проект, що допомагає абітурієнтам визначитись із майбутньою спеціальністю та закладом вищої освіти. На YouTube каналі проекту публікуються інтерв’ю зі студентами різних вишів, які розповідають про умови та специфіку навчання в університеті та допомагають майбутнім вступникам уникнути помилок при виборі спеціальності та місця навчання.
Для Аня Чорна: В так званому "Вашому" НУБіП через 4 роки ті ж студенти-біотехнологи одержують абсолютно не вагомий для роботодавців диплом, і велику діру навіть в базових знаннях з біотехнології. Багато знайомих мають негативний досвід про навчання в НУБіП. НУХТ має значно кращу репутацію як у роботодавців, за рахунок високого рівню підготовки фахівців, так і у самих студентів.
18.08.2020 в 09:37
галина
Для Науковець: Ніого не знаю про біотехнології, але стикалась в викладачами, які проводили у нас семінар на тему зеленого туризму і ще чогось (не пам’ятаю). То більших тупарів я в своєму житті не бачила. Вони їздили з регіону в регіон(домовлялись зі структурними підрозділами ОДА, які займаються туризмом), і читали нам слайди (Карл, слайди!), які ми самі здатні були прочитати. А навіть написане розповісти своїми словами для них було важко. Я тоді щиро співчувала їх студентам. Щиро пораділа, що мій син навіть не збиравс вступати до закладу, де викладають такі люди
18.08.2020 в 13:04
Коментувати
Cоратник
Хто може проплатити такий виступ - фіз особа чи юрид особа? Бо розумію, що це не безкоштовно робиться?!
16.08.2020 в 11:38Відповісти
Аня Чорна
В нашому Нубіп викладання і база- кращі. Приходьте. Будемо приймати . Не пожалієте